Zabezpečenie auta proti krádeži vam

Náš zabezpečovací systém VAM Rje už viac ako rokov jednotkou na trhu. VAM ODŤAH ktorý v sebe zahŕňa: ochranu proti naloženiu, ťahaniu, tlačeniu, dvíhaniu, nakláňaniu vozidla, krádeži kolies a ochranu motorovej časti. VAM AKUSTIK ktorý v sebe zahŕňa: ochranu proti. Narušenie auta ( vniknutie cez dvere alebo otvorenie kapoty) sa oznámi formou . Staré porekadlo hovorí, zlodej neukradne len to, čo nevlastníte.


No je hlúpe, ak ide o dvadsiate prvé storočie a autá.

Takže ako brániť svoj automobil proti zlodejom? Systémov, ktoré môžu a majú ochrániť vaše auto pred rukami zlodejov je široké spektrum a možno ich rozdeliť do . Vámoš (63) vymyslel zabezpečovací systém proti ukradnutiu áut, ktorý je vraj najlepší na svete. Svedčí o tom aj fakt, že ani jediné vozidlo, do ktorého bol namontovaný, sa zatiaľ nikomu ukradnúť nepodarilo.


Myšlienka vyvinúť zabezpečovací systém, ktorý by vozidlo dokonale uchránil pred krádežou , . Kradnú sa BMW, AUDI , MERCEDES-BENZ a minulý rok sa o viac 6 zvýšila krádež vozidiel RANGE ROVER, čo je alarmujúce číslo. Máte informácie o tom, akým spôsobom zlodeji autá kradnú? Dlhé roky priamo spolupracujeme s Políciou .

Pre drahšie vozidlá poisťovne zvyčajne vyžadujú dodatočné zabezpečenie vozidla voči krádeži a na výber má klient najčastejšie z troch možností - alarm. Ak vám napriek zabezpečeniu ukradli vozidlo, bez ohľadu na to, či ide o súkromné, firemné, alebo na operatívny lízing, okamžite treba volať políciu. Za € získate zľavu bez DPH na rokov neprekonané zabezpečenie VAM Rvrátane montáže pre vaše vozidlo. V tejto spoločnosti zaznamenali cez 3nahlásených pokusov o krádež , pričom sa ale doposiaľ zabezpečovací systém VAM (imobilizér či autoalarm) nepodarilo prekonať a tak . VINPRINT – zabezpečenie vozidla založené na označení autoskla identifikačným číslom VIN (Vehicle Identity Number).


Bezpečnostné značenie skiel metódou leptania je efektívnou metódou proti krádeži auta. Takéto zabezpečenie auta je neodstrániteľné a predstavuje tak jednoduchý ale účinný zabezpečovací systém. Sme Vám plne k dispozícii. Kontakty nájdete na našej stránke, ktorá je uvedená v článku.


Cena systému dokonalého zabezpečenia vozidla proti krádeži sa začína na 3€ bez DPH vrátane montáže. Naozaj presne TAKTO sa kradnú autá , ako je . Každé vozidlo je možné účinne ochrániť pred krádežou šikovnými zlodejmi áut. Dnes sú k dispozícii účinné zabezpečovacie systémy do auta. V nasledujúcich riadkoch článku si povieme viac o týchto druhoch zabezpečenia auta proti krádeži. Komplexné zabezpečenie vozidla, či už mechanicky alebo dohľadávacím zariadením.


Nedajte zlodejom áut žiadnu šancu. Elektro-mechanické zabezpečení aut proti krádeži - VAM Systém. Máte-li ho nainstalovaný, žádný vetřelec nedokáže vaše vozidlo ohrozit.

Zabezpečte sa a Vaše auto zostane Vám. Kombinace elektického a mechanické zabezpečení vozidla proti krádeže odradí veškeré škůdce. Jak zabezpečit auto proti krádeži , . Dnes som nechal namontovat do nového auta , montaž trval hod. Váhate, či zabezpečiť svoje vozidlo zabezpečovacím systémom, keď si platíte drahú poistku proti krádeži ? Prekvapivou, až šokujúcou správou je, že nápa vývoj, realizácia a výroba tohto prelomového mechanického zabezpečenia pochádza zo Slovenska, presnejšie z Levíc. VAM security pre BMW stupnovy automat.


Proti krádeži auta sa dá chrániť rôzne. Prečo mať Construct vo svojom vozidle? Jeho prekonanie je veľmi náročné. Nie je závislé na autobatériu.


CONSTRUCT MECHANICKÉ ZABEZPEČENIE. Najpredávanejší zámok riadiacej páky v ČR a SR. Odporúčaná cena: od 3€. Určite je na zváženie, či si dať do auta namontovať zabezpečenie ponúkané priamo výrobcom. Inými slovami - pokročilé imobilizéry, napríklad slovenský Vamos VAM R1.


Inak môžete mať nielen technické problémy s autom, ale v prípade krádeže môže byť problém aj s poisťovňou. Jednou z účinných metód zabezpečenia je aj pieskovanie skiel. Prostriedkov na zabránenie krádeže vozidla je dnes k dispozícii nepreberné množstvo. Orientovať sa v bohatej ponuke zabezpečovacej techniky je však najmä pre bežných vodičov pomerne zložité. Pripravili sme preto stručný . Kúpili ste si nové alebo ojazdené vozidlo a rozmýšľate, ako ho vhodne zabezpečiť proti krádeži ? Ponúkame Vám viacero možností zabezpečenia a pomôžeme Vám zorientovať sa v nich tak, aby ste si vybrali to najvhodnejšie pre Vás a Váš automobil.


V dnešnom svete sú krádeže vozidiel, alebo . Svoje auto si pred zlodejmi poriadne zabezpečte. Ponúkame vám overené rady a tipy, ako predísť krádeži štvorkolesového člena rodiny.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba