Moderné fasády domov

Nielen interiér, ale aj fasáda domu je akousi vizitkou majiteľa. Jej dizajn sa vďaka moderným technológiám výrazne posunul a na výber. Keby sa všetky tehličky použili radšej na súvislú časť fasády , napríklad v okolí vstupných dverí, výsledok by bol elegantnejší. Preto si pri výbere farieb na fasádu svojho domu dajte čas na rozmyslenie a “odmotanie” hlavy.


Fasáda rodinného domu reprezentuje vkus svojho majiteľa. Na vidieku môže byť fasáda prispôsobená prírodnému prostrediu – možno použiť obkladové materiály a farby, ktoré sa okolo domu nachádzajú voľne v prírode.

Obklad môže pôsobiť rustikálne aj moderne. Aký farebný odtieň a štruktúru si vybrať na fasádu ? Navštívte fasádne štúdio Baumit. Pri realizácii Baumit fasády môžete získať farebný návrh fasády ako bonus. Vzhľad fasády rodinného domu zvyčajne odzrkadľuje štýlové preferencie, obľúbenú paletu farieb, ale aj životný štýl svojich majiteľov. Pri plánovaní a výbere tej správnej fasády pre váš domov , majte vždy na pamäti nie len vizuálnu atraktivitu jej povrchových materiálov, ale aj jej funkčnú zložku.


Použitá fasádna omietka . Vám prinášame v našom ďalšom článku. Moderná fasáda domu v 21.

Návrh atypického nábytku v rôznych štýloch a materiálových prevedeniach, ukážky projektov a ceny na webe. Projekt: Grafický návrh fasád rodinných domov. Obsah: grafický návrh fasády , návrh odtieňov, zábradlia, strechy, farby okien, obkladu.


Lokalita: Dolný Kubín, Tvrdošín, Martin, Liptovský Mikuláš, Bratislava, Modra, Trnava, Čadca, Ružomberok, Žilina, Vranov nad Topľou,. V portfóliu nájdete ukážky len niektorých z nich. Rádi se ujmeme i vašeho domu ! Nebojte sa stretnutia tradičnej omietky a moderných materiálov na fasáde domu. Podčiarkne charakter domu , opticky vylepší jeho proporcie a zakryje nedokonalosti.


Pre svoje všestranné využitie a moderný vzhľad sa veľkoformátové vláknocementové dosky čoraz častejšie objavujú aj na fasádach rodinných domov. Sú ľahké, tenké a pritom vysoko odolné proti poveternostným vplyvom aj proti hmyzu. Tento obklad odvetraných fasád je farbený priamo v hmote a má . Pekný príkla ako farebné odlíšenie časti fasády vizuálne vylepší celkový dojem z domu. Predstavte si, ako mohutne by tento dvojpodlažný dom pôsobil v čisto bielom variante. V úpravách fasády si top pozíciu stále udržujú omietky.


Dôvod je prostý - cenová prístupnosť, jednoduché . Farebná vizualizácia vášho domu rýchlo, jednoducho a úplne zadarmo! Aj keď je momentálne v našich končinách jasne najpopulárnejšia klasická omietaná fasáda , pri vašom dome to môže byť kľudne inak. Výstavba súkromných budov sa intenzívne rozvíja.


Fasády domov vykonávajú dekoratívnu úlohu, sú puncami domova.

Okrem toho slúžia na jeho izoláciu, ochranu pred atmosférickými vplyvmi. Po úspechu predošlého projektu montovaného domu Vertical House sa japonská dizajnová značka MUJI rozhodla predstaviť hneď tri nové minimalistické chatky. Traja architekti boli oslovení, aby navrhli dom vhodný do vidieckeho prostredia. Značka Cemix ponúka širokú škálu fasádnych farieb. Pripravili sme pre Vás grafickú aplikáciu, ktorá zobrazí farebný odtieň Cemix na fasáde domu.


K demonštrácii našich fasádnych farieb sme vybrali ponuku rodinných domov z portálu Virtualhouse. Po výbere skupiny rodinných domov a následne . Ako som písal minule - takéto typy domov ma veľmi bavia robiť. CLICK_TO_ENLARGE A2_resize.


Vitajte na Inspireli, prvej svetovej sieti pre architektov, dizajnérov a fanúšikov bývania.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba