Antik smart tv box forum

Diskusia: Vyskúšali sme druhú generáciu boxu od Antiku. Ponúka vylepšenia, príjem cez DVB-T, ale aj platený balík za eur. Používateľské hodnotenie a recenzie na Set-top box ANTIK Smart TV Box Nano. Odkazy na odborné recenzie.


Kompletné informácie k výberu. Priama live televízia len cez internet bola pre našu domácnosť žiadanou najmä po zániku, či skôr nedostupnosti Klik TV, no hľadaním alternatívy sme priveľa času nestrávili. Po jednom dni testovania a maximálnej spokojnosti sa o nasledovnej službe nedá napísať nič kritické. Jeden predajca o tomto prijímači tvrdí.


Prosím o vaše zkušenosti s Android TV box , jaký doporučujete? Preskočiť na Update - 1. SMRSK - Smart Tv Box. Antik - Smart TV Box - Fórum Živě. Struktura sítí: aktivní a pasivní prvky V pamäti Preložiť túto stránku 11. Pripdane prihlasovacie udaje na port :80?


Odeslat příspěvek od redhawk 12. K dispozícii sme mali v rámci skúšobnej prevádzky . V dnešnej recenzii Vám predstavím novinku v oblasti multimediálnych prijímačov od košickej firmy ANTIK s názvom SmartTV box. Jedná sa unikátne multimediálne zariadenie, ktoré umožňuje sledovať digitálnu televíziu s bohatou ponukou TV kanálov iba prostredníctvom internetu. Aj Tvoj TV môže byť Smart ! Vstupný balík BEZPLATNE!


To sa teraz môže zmeniť, keďže do predaja mieri jeho SmartTVbox – zariadenie, cez ktoré možno prijímať jeho digitálnu televíziu Tango cez internetovú linku od hociktorého providera. Desaťsekundový zásobník. Umožňuje sledovať digitálnu televíziu s bohatou ponukou TV kanálov prostredníctvom internetového pripojenia.


Okrem televízie ponúka smart funkcie ako TV archív, nahrávanie, EPG, , USB Media player, a ďalšie. Postačuje iba internet s . Smart box ti nedaju, kedže to je uplne ina služba. Príspevok bol napísaný: 28. Nie je určeny pre Tango TV.


Ak ti to blbne, tak nech ti box vymenia. Vymenia ti to zadar tak neviem, kde je problem. Diskuzní fórum o telekomunikačních službách společnosti UPC Česká republika, s. Tym ze mam box od antiku som ziadny predpis neporusil, dokonca ani tym, ze od antiku taham data.


Vďaka nemu môžete browsovať po internete.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba