Ako farebne zladit kupelnu

Na malom priestore môže veľa farieb znamenať, že veľmi rýchlo prepálite. K naladeniu kúpeľne preto treba pristupovať zodpovedne. Nie sú to skrinky, poličky ani zrkadlo, čo bude pôsobiť dobre, alebo zle. Sú to farby, ktoré v tak malom priestore vytvoria priateľský pocit pohody, alebo chuť odísť čo . Dôležitou podmienkou malej kúpeľne , ktorú používa viac členov rodiny, je harmonické zladenie obkladov a dlažby. Umiernená farebnosť i motív obkladu podporuje podľa Nováka rýchlu a jednoduchú farebnú obmenu kúpeľne pomocou farebných doplnkov či sanity.


Ak sa už rozhodnete pre tradičnú, alebo atypickú farbu, v našej kamennej predajni Geberit na Karadžičovej ulici v Bratislave vám radi pomôžeme zladiť vašu kúpeľňu do dokonalosti. Sklobetónové tvarovky, ktoré pustia do kúpeľne denné svetlo napríklad od okna v spálni, sú praktickou alternatívou murovanej steny. Sklobeton), Zaujímavým typom sú „sklobetónky“, ktoré si môžete farebne zladiť s interiérom . Riešenie, kedy použijete rovnaký odtieň na steny a podlahu, môže kúpeľňu príliš zjednotiť, čo je v menších priestoroch nežiadúce.


Dobrý deň, potrebovala by som poradiť s obývačkou, čo sa týka parkiet, korku alebo koberca, a farieb na steny. Preto Vás chcem poprosiť o radu ako to všetko zladiť. Pýtate sa ako kombinovať. Ilustračný obrázok (thinkstock.com). Hlavne farebne zladiť kuchyňu , ktorá je otvorená s obývacou miestnosťou.


Okná budú vo farbe orech nie ten najtmavší, kuchyňa orech s vanilkou a obývacia izba tiež orech. Zistite ako zladiť farby v obývačke a akú kombináciu farieb použiť v obývačke, v ktorej sa budete cítiť skvele. Je to ľahšie ako si myslíte. Výrobcovia sanitárnej keramiky prišli na to, že malých kúpeľní je veľa, a navrhujú špeciálne tvary aj do komplikovanejších priestorov, do rohov, úzkych priestorov. Použitím nápadnejších farieb vzniknú zaujímavé plochy, v rovnakom odtieni pôsobia rôzne formáty elegantne.


Vybrali ste farby na maľovanie bytu, ale bojíte sa zrealizovať Vaše predstavy? Nie ste si istý(á) či sa farebné kombinácie budú k sebe hodiť? Pomôže Vám simulátor farieb.


Vyberiete miestnosť ( kuchyňu , obývačku, spálňu), zvolíte farbu a môžete maľovať. Farby sa dajú ľudoboľne kombinovať. Každá stena sa dá vymaľovať . Ak tam necháš iba bielu či šedú farbu s tou čiernou, bude kuchyňa pôsobiť studeným dojmom.


Možno by pomohli bledo žlté (banánové) doplnky. Ešte jedna otázka svieti Vám celý . Popustite uzdu fantázii. Siahnite po palete farieb , vpustite do vašej kúpeľne pestrosť, svieže farby a energiu.


Prezrite si koncept farebnej kúpeľne. Vyberajte z farebnej série obkladov HAPPY. Pomocou dekoratívnych nápadov vytvoríte priestor, v ktorom nuda nemá šancu! Nielen naši najmenší občas zatúžia, . Všadeprítomnosť tej istej farby a jej odtieňov pôsobí nudne, príliš farebný interiér zasa podivne.


Nestačí len spojiť, treba aj zladiť ! Potom sa často stáva, že kúpia nábytok, kuchyňu , podlahu, dvere. Pokiaľ chcete mať prepojenú kuchyňu s obývacou izbou a neviete, ako zladiť farby. Zvolíme oranžovú v kombinácii šedej alebo bielej farby. Navyše oranžová dodá priestoru nádych tepla.


Preto nie je dobré ju kombinovať s farbou svetlého dreva. Okrem pohodlnej vane a príjemne zariadeného prostredia, je jedným z podstatných činiteľov vplyvu na vašu psychiku a duševný stav aj svetlo a farebné zladenie interiéru. Vo vašej kúpeľni by sa mali nachádzať viaceré druhy osvetlenia. Priame, jasné svetlo potrebujete tak na prebratie sa do nového dňa ako aj pri úprave . Ako zladiť podlahu s nábytkom? Svetlej podlahe pristane tmavší nábytok, ak však zvolíme bledšie zariadenie, farebný akcent dosiahneme doplnkami (obrazmi či vázami).


Veľmi dobre sa dopĺňajú i tmavý nábytok a svetlá drevená podlaha. Svetlé farby sa dá tiež veľmi dobre kombinovať so širokou paletou . Ponúkame dopravu vlastnými autami a rôzne zľavy na ďalšie nákupy. Nalaďte sa na pozitívnu vlnu každé ráno vo farebnej malej kúpeľni. Aj v malých kúpeľniach si môžeme vyčarovať oázu energie s obľúbenou farbou. V druhej časti sme sa pozreli na farebné malé kúpeľne.


Návrh kúpeľne je veľmi dôležitou súčasťou prestavby starej alebo kúpy novej kúpeľne. D návrh vám uľahčí predstaviť si vašu budúcu kúpeľňu , zladiť všetky farby, materiály a priestor čo najlepšie dispozične využiť, nakoľko je možné si Vašu kúpeľňu pozrieť v skutočnej velikosti ešte pred tým ako ju vôbec začnete stavať a . V posledných rokoch sa význam kúpeľne posunul smerom od splnenia základného účelu očisty tela k miestu telesnej, ale najmä duševnej očisty, relaxácie a harmónie. Aj preto je kúpeľňa jednou z prvých a najčastejšie rekonštruovaných miestností v byte či dome.


Priestorové riešenie, farebné zladenie a vybavenie kúpeľní.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba