Celopolep auta cena

Otázka, ktorú dostávame od Vás najčastejšie a odpoveď na ňu nie je jednoznačná. A to hlavne z dôvodu, že cena za polepenie každého auta môže byť rôzna. Pozrite sa podrobnejšie od čoho všetkého závisí cena celopolepu , resp.


Túžite po zmene vzhľadu vašeho auta ? Ak vás unudilo vaše auto a túžite po zmene jeho vzhľadu za rozumnú cenu , polep auta pomocou špecializovaných fólii sa ponúka ako mimoriadne priaznivé východisko. V prípade, že hľadáte účinný spôsob ako dostať váš biznis viac do sveta, vyberte si polep firemných vozidiel, .

Polepy áut ktoré fungujú! Zvýšte povedomie o svojej firme polepom auta ImageWrap, alebo BusinessWrap. Kategória AŠkoda Fabia, VW Polo, Ford Fiesta a podobné. V cene je zahrnutá aj profesionálna inštalácia polepu na auto.


V porovnaní s billboardom alebo prenájmom inej vonkajšej reklamnej plochy je investícia do polepu auta jednorázová a neplatíte pri nej žiadne ďalšie poplatky. Nebuďte pozadu, vaša konkurencia už určite reklamu na aute má. Zabezpečíme vám polepenie auta.


Objednajte si reklamný polep áut u nás a dostanete ročnú záruku a rýchlu realizáciu.

Individuálna cena na mieru! Velká osobní auta : VW Passat, Škoda Octavia, Audi Aapod. MPV, SUV, Ofroa malé dodávky: VW Multivan - Transporter, MB Viano, offroady , Audi Q MB ML apod. Cena uvedena za polep celého vozu folií v základních barevných odstínech (pastel) v lesklém provedení.


Reklama na aute je jeden z najlacnejších a najefektívnejších spôsobov ako propagovať svoje podnikanie. Naša spoločnosť Vám ponúka polepy na auto vo forme rezanej grafiky a celopolepu. Pri rezanej (plotrovanej) reklame vieme Vaše auto polepiť rôznymi materiálmi a ich kombináciami.


Jako každý rok, nadělujeme limitovaný počet (20) akčních dotovaných poukazů na celopolepy vozidel. Celopolep na rozdiel od rezanej . Auto má tak déle vzhled jako nové, což je příjemnější pro vás, jako pro majitele a uživatele, ale také při prodeji, kdy může tato skutečnost zvýšit cenu vozu. Dnes ušetríte 3€ vďaka zľave. Pokud chcete změnit barvu vozu, celopolep je výhodnější než přelakování. Kompletní celolak včetně přípravy vás vyjde minimálně na dvojnásobek.


Pokud vás zajímají orientační ceny fólií na auta , nahlédněte do . Ahojte, škoda, že nebola v článku aspoň predbežná kalkulacia auta do car wrapu alebo aspoň tých najpopulárnejších častí. Je mi jasné, že každá kapota je iná, každa z folii inak stojí. Preto by som sa chcel spýtať na Carwrap škody felicie Orientačná cena :) A typ folie, predstavoval by som si niečo ako biely .

Vaše auto umiestnime Vaše logo, prípadne iné nápisy vyrezané z fólie (napr. kontaktné údaje, webstránka, či Vaše služby v bodoch). Vám vypracujeme nezáväznú cenovú ponuku. Ak návrh nemáte, radi Vám polep navrhneme v našom grafickom štúdiu.


Používame iba kvalitné fólie, ktoré bežné poškodenia laku (ako napr.poškodenie od kamienkov) skryjú. Pri väčšom poškodení laku (napr. preliačina, hrubé odretie alebo popraskanie laku) môžu byť tieto nedostatky pod . Už za pár dní sa môžete tešiť z nového auta s perleťovou, chameleónovou, metalízovou, či chrómovou farbou. Cena celopolepu fóliou sa odvíja najmä od konkrétneho modelu automobilu a zvolenej fólie. Fólia lak vašeho auta skôr ochráni pred škrabancami od kamienkov a stratou sýtosti farby pôsobením UV lúčov.


Cena se odvíjí od kombinace použitých materiálů a složitosti povrchu. Nejlevnější varianta začíná přibližně na tisících korunách. Preskočiť na Potřebuji vyhotovit celopolep na období cca let. Pokud Vám někdo na celé auto nalepí obyčejné reklamní fólie, tak on si sice vydělá, ale Vy ve finále asi moc spokojeni nebudete ani s původní úsporou.


Pokud pominu fakt, že obyčejné fólie Vám v poměrně krátké době začnou . Po výběru z několika možných barev, odstínů a typů fólie Vaše auto celkově převlékneme do jiné barvy přímo dle Vašich představ. TAXI služby nabízíme navíc slevu z ceny klasického převleku! Car wrapping je převléknutí, nebo-li zabalení automobilu do speciální fólie, která změní barvu a image vašeho vozu.


Napovědět Vám může i cena , která by se u polepení celého osobního auta střední třídy měla pohybovat okolo tis.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba