Audi a5 skusenosti

Technika vychádza z AB8. Je to dobrá voľba, alebo sa treba peknému Audi vyhnúť oblúkom? Automobil do testu zapožičala už tradične spoločnosť AAA AUTO. Ako si rozumie Audi so zákrutami?


Zvládne ich, ale nie je tu doma. Uživatelská recenze automobilu Audi AASportback.

Informace, fotografie, video, diskuse. TEST ojetiny Audi ASportback 2. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku 19. Tohle auto mě vlastně mělo úplně minout respektive jsem kvůli němu neměl podle teoretických předpokladů hnout brvou. Dostalo techniku nadcházející generace sedanu A ovšem podstatně dynamičtější design. Vzhledově velmi atraktivní vůz se přitom může pochlubit i prostorným interiérem, jen vzadu už nezbývá kvůli svažující se střeše příliš mnoho místa na hlavu a vyšší . Během 120kkm jsem se s odtahovkou svezl 6x, dojetí do servisu kvůli nějaké závadě ani nepočítám.


Byl to sice jiný motor 0TDI a prohlašuji, že větší šmejd se za 1mio ani koupit nedá.

Nemusíte se mnou souhlasit,ale spolehlivost . Jenže týden za volantem Audi ASportback ukázal, že tento vůz není tak úplně stejný jako ty ostatní. To se ovšem nebavíme ani o vzhledu, ani o interiéru. Tyto dvě věci se nesou přesně v duchu značky. Už snad ani není nutné rozepisovat se o tom, kterak má dnes testovaný model . Cize co hovorite na profituning dat to do tej a? Dakujem snad sa tu viac. Pytam sa najma vas tu preto ze mate skusenost ako nezavysli majtelia cize ma tu nik nebude zavadzat ako to zvyknu v obchodoch.


Audi výrazne zlepšilo svoj modelový rad A– verzií Sportback, Coupé, Cabriolet. Aj ostré modely dostali modernejšie technológie motorov a výraznejší vzhľad. V ich interiéri sa použili nové materiály a farby. Upútali nás počas testovania najuniverzálnejšej verzie – v prevedení takpovediac základného . Audi vždy radi hovoria niečo o náskoku ich produktov vďaka technike, no pri podrobnejšom skúmaní ich áut žiadny výrazný náskok zatiaľ nikto neobjavil.


Nové kupé Amá však na všetko vlastný názor. Zdavím chcem sa spýtať na váš názor. TDi Quattro S-Line Chcem sa spýtat či máte nejaké skúsenosti ohladom týchto dvoch aút.


Mezi novinkami bohužel nechybí ani eutanazie motorů Va V6.

MB bohate skusenosti , aj so stavanim väcssich aut. ML prvej generacie bol kvalitativne na urovni nejakeho korejca je podla mna dost preslapom. RX3tu bola este skor a kvalita bola od zaciatku na urovni ostatnych lexusov, daleko nad ML.


Nedávno sme testovali kupé Audi A5. Dve veľké dvere však nevyhovujú všetkým. Najväčší záujem v nás budila otázka, ako úsporne dokáže ísť motor TDI s výkonom 1koní (1kW).


V nedávno testovanej Audi ASpotrback sme mali dvojlitrový naftový motor s vyšším výkonom 1koní (1kW), ktorý dokázal jazdiť mimoriadne efektívne. Potrebujeme teda uberať kone, aby sme . Automobilka Audi predviedla na jar v Ženeve svoje kupé strednej triedy a tým preklenula jedenásťročnú časovú medzeru, zívajúcu v jej výrobnom programe po deriváte modelu A80. Amá rovnakú podlahovú platformu ako najnovšia generácia . Bolo len otázkou času, kedy sa Audi zapojí do deja v triede módnych viacdverových kupé. No aby neliezlo do rybníka Mercedesu CLS či novučičkému BMW GT, postavilo svoje kupé ASportback na platforme strednej triedy, teda o stupienok nižšie.


My sme si tento športový derivát z Ingolstadtu vyskúšali . Audi Atretej generácie si získalo v našich zemepisných šírkach neutíchajúcu obľubu nielen ako nové, ale aj ako jazdené vozidlo. Môže za to dynamický a rešpekt vzbudzujúci dizajn, tiež veľkorysé rozmery a svoju rolu zohral aj prepracovaný marketing automobilky. Tretia generácia Amala pomerne . V porovnaní s Mercedesom M či BMW Xsi dalo Audi s veľkým SUV poriadne načas.


Záujmu motoristov to ale neuškodilo a obrovská Q7-čka sa krátko po predstavení začala veľmi dobre predávať. O úspechu modelu svedčí aj viac ako ročná . Svietiace gorálky v predných reflektoroch sa síce prvýkrát objavili v Audi A, o ich veľké rozšírenie sa ale zaslúžila až popisovaná A4. Stala sa mimoriadne obľúbenou a veľmi dobre sa predávala.


To platí aj o jazdenkách, ktoré si väčšinou rýchlo nájdu svojho nového majiteľa. Za úspechom popisovanej .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba