Zabezpečovacie systémy do auta

Autoalarm VAMOS - Ponúkame vám špičkové zabezpečenie auta proti krádeži. Náš zabezpečovací systém VAM Rje už viac ako rokov jednotkou na trhu. Narušenie auta (vniknutie cez dvere alebo otvorenie kapoty) sa oznámi formou správy do mobilu majiteľa. Podľa vyspelosti systému môže majiteľ vidieť polohu auta na mape vo svojom smartfóne.


Za € získate zľavu bez DPH na rokov neprekonané zabezpečenie VAM Rvrátane montáže pre vaše vozidlo.

Neprekonateľný slovenský zabezpečovací systém pre bezpečné sviatky a pokojný každý rok. VINPRINT – zabezpečenie vozidla založené na označení autoskla identifikačným číslom VIN (Vehicle Identity Number). Bezpečnostné značenie skiel metódou leptania je efektívnou metódou proti krádeži auta.


Takéto zabezpečenie auta je neodstrániteľné a predstavuje tak jednoduchý ale účinný zabezpečovací systém. Zabezpečenie vozidla je neoddeliteľnou súčasťou každodenného života motoristov. Zabezpečovacie systémy chránia vozidlá ako pred vykradnutím tak aj ich odcudzením. Vo všeobecnosti je možné rozdeliť zabezpečovacie systémy do dvoch kategórií: vyhľadávacie systémy – založené na GPS a Rádiolokačnej technológii .

Vámoš je na svoj zabezpečovací systém právom hrdý. Autá , v ktorých je namontovaný, ešte nedokázal ukradnúť žiadny zlodej. Vámoš sa učí od zlodejov a je lepší než ich najlepšie a najnovšie triky. Vámoš (63) vymyslel zabezpečovací systém proti ukradnutiu áut, ktorý . Zederlock zabezpečovacie zariadenie Zeder Lock pre auto. Meta System spolupracuje s poprednými svetovými výrobcami vozidiel, pre ktorých vyvíja a vyrába širokú škálu . Každé vozidlo je možné účinne ochrániť pred krádežou šikovnými zlodejmi áut.


Dnes sú k dispozícii účinné zabezpečovacie systémy do auta. V nasledujúcich riadkoch článku si povieme viac o týchto druhoch zabezpečenia auta proti krádeži. Počul som, že v jednej dedine v okolí nejaký človek montuje do áut dosiaľ neprekonané zabezpečovacie systémy.


Na pohľad to vyzerá úplne jednoducho – dostanete malú kazetku, tzv. Najlepší mechanický zabezpečovací systém Zeder vs. Nejedná sa predsa o nejaký drobný doplnok do auta , ale o kľúčovú vec ako je zabezpečiť vozidlo. Išlo nám len o to, aby zákazníkovi okrem iných zabezpečovacích systémov bol ponúknutý aj náš systém.


Každé zabezpečovacie zariadenie je vraj prekonateľné. Otázne je, do akej miery dokážeme zlodejom áut a vykrádačom skomplikovať prácu.

Na výber sú mechanické a elektronické systémy najrôznejšieho druhu, od jednocestného alarmu až po diaľkovú kontrolu auta. VAM Acoustic sa súčasne montuje aj. Výsledná suma za montáž predstavuje súčet cien obidvoch systémov. To isté platí aj pri montáži systému VAM Otah, tiež je potrebné prirátať cenu aj za systém VAM 01. PIČKOVÉ ZABEZPEČOVACIE SYSTÉMY.


Asi pred tromi mesiacmi sme uverejnili článok o novinke zo Slovenska o zabezpečení elektronických radiacich pák pre BMW. Na Slovensku nemáme veľa firiem, ktoré sa zaoberajú vývojom a výrobou zabezpečovacích systémov. Eletro-mechanické zabezpečení vozu VAM systém funguje na slovenském trhu více než let. A právě přichází na český trh s inovativním a nepřekonatelným zabezpečením aut proti krádeži, které má doposud 1 úspěšnost s ochranou vozidla!


Tento zabezpečovací systém splňuje nejvyšší evropské normy a je . Prečo mať Construct vo svojom vozidle? Jeho prekonanie je veľmi náročné. Nie je závislé na autobatériu.


CONSTRUCT MECHANICKÉ ZABEZPEČENIE. Najpredávanejší zámok riadiacej páky v ČR a SR. Odporúčaná cena: od 3€.


AUTO BEZPEČNOSTNÝ SYSÉM mechanické zabezpečenie auta ZEDER, ZEDERLOCK Mechanický auto bezpečnostný systém ZEDRELOCK. Profesionálna motáž, rýchlo u nás. Prídite do Žiliny a sami sa presvedčíte! Je Váš zabezpečovací systém skutočne tak neprekonateľný, ako tvrdíte?


Pokiaľ vyberiete z auta „čiernu skrinku“ VAM R zlodejovi nepomôže žiadna rušička, čítačka, diagnostika a môže dokonca vymeniť ktorúkoľvek súčiastku v aute. Pokojne si teda môžete užívať výhody spojené napr. Všetky firmy z oblasti Autoalarmy, zabezpečenie v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Zlodeji sú stále vynaliezavejší a dokážu prekonať aj tie najmodernejšie bezpečnostné systémy , pokúšajú sa použiť duplikáty kľúčov, čítačky, menia riadiace jednotky.


Pri svojej aktivácii zablokuje prevodovku, riadiacu i spínaciu skrinku, k naštartovaniu auta nedôjde ani za pomoci originálneho kľúča.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba