Vetranie pivnice na zeleninu

Moderné bývanie s ústredným kúrením síce odstránilo hlboké, tmavé a chladné pivnice , napriek tomu je možné doma ovocie a zeleninu skladovať. Najviac ma ale zaujíma odvetranie pivnice : čo som sa radil a čítal, tak by mala byť vetraná každá miestnosť jeden prívod vzduchu dole a odvod vzduchu hore. Aké by ale mali byť priemery.


A ak bude tá super teplota na . Mate niekto vykopanu taku malu pivnicku na zahrade v zemi, kde davate cely rok zeleninu , prip aj ine veci?

Vlhká pivnica - Základy, pivnica , hydroizolácia. Plastové nádoby ako pivnica - Záhrada 22. V pamäti Podobné Do pivnice sa vchádza pomocou rebríka, alebo pohodlnými schodami.


Z vnútornej strany je pivnica natretá dvojzložkovou potravinársky nezávadnou bielou farbou. Pivnica má samostatné nenútené vetranie využívajúce systém komínového efektu. Na uskladňovanie a vyskladňovanie sa môže dodatočne dokúpiť ručný . Stavba záhradnej pivnice a niekoľko inšpirácií pre vás Pokiaľ potrebujete účelnú pivnicu na skladovanie ovocia a zeleniny , nemusíte príliš riešiť jej estetiku, v prípade rekreačnej pivničky však áno.

Medzi esteticky najhodnotnejšie pivnice patrí pivnica s klenbou, a na tú sa v nasledujúcich riadkoch . Takúto pivnicu je potrebné vybudovať. Počas zimného obdobia vetrací kryt . Pre pivnici je veľmi dôležité vetranie. Obdobie a kvality uskladnenia zeleniny z tejto veľmi zvýšiť. Podobne vetranie v suteréne, pivnica vytvoriť dve-potrubie výfukové a dodávky. Takže vzduchu bolo lepšie, vetracích potrubí, dať na rôznych úrovniach.


Otvorením výfukového potrubia sa nachádza v hornej . Hoci moderné bývanie a ústredné kúrenie odstránili dávne hlboké, tmavé a chladné pivnice , môžeme stále ešte skladovať ovocie a zeleninu doma aj bez chladenia. V súkromnom vlastníctve domu je veľmi výhodné mať pivnica. Môže to byť na ulici - takzvaný vstupný pivnica , ale je lepšie, keď sa nachádza priamo pod domom, keď nie je potrebné obliecť, aby zhromaždila zeleninu na večeru. Pri výstavbe pivnice je potrebné brať do úvahy početné nuansy - hĺbku podzemnej vody, úroveň . Podzemný sklad ovocia a zeleniny.


Uskladnenie zemiakov ako posledná fáza pred samotným konzumom je nezanedbateľnou súčasťou pestovania zemiakov. Jedným z hlavných faktorov úspešného skladovania je výber vhodnej pivnice.

Neskôr sa naskytla potreba vybudovať čerpadlo pre dom a záhradu a zároveň vznikla potreba pre skladovanie jabĺk, zemiakov, koreňovej zeleniny a podobne. Výhľadovo platňa strechy by mala slúžiť ako základová doska pre prípadný záhradný domček v budúcnosti. Určite to poznáte: všetky motyky, rýle, hrable, kosačka a . Aby sa zabránilo hnitiu, ovocia a zeleniny , ako ajpleseň na stenách a samotných produktov, je potrebné sa postarať o Ventilačné zariadenia.


Kachestvennaya pivnice vetranie - veľmi krátke výfukové potrubie pri strope a vzduch-tryskový . To poskytuje možnosť súčasne zabiť dve muchy jednou ranou: dekorovať územia pôvodnej budovy a vytvoriť optimálne podmienky pre skladovanie ovocia a zeleniny. Skladovanie zeleniny a ovocia v zime. Zeleninu a ovocie skladujeme oddelene. Pravidelne ich kontrolujeme a nezabúdame na krátke vetranie pivnice. Ak ju nemáte, pomôcť Vám môžu aj zazimovacie jamy a hroble.


Dôležité je oddeliť skladovanú zeleninu a . Pod chalupou máme murovanú pivnicu , v ktorej uskladňujeme zeleninu a zaváraniny z našej úrody. Okrem jarného a jesenného čistenia stien a podlahy sme zatiaľ pivnicu nijako neošetrovali. Chystáme sa preto pivnicu vymaľovať, susedia používajú obyčajné. Už od nepamäti je známe, že klenutá pivnica vytvára tú najlepšiu klímu pre uskladnenie ovocia a zeleniny alebo k uskladneniu vína, u ktorého potom môžeme v útulnom prostredí posedieť s priateľmi.


Desire majitelia jednotlivých garáží vybaviť pivnica je úplne prirodzené a oprávnené, asje možné pri najnižších nákladoch získať dostatok objemný úložný priestor pre zeleninu a konzervovaných potravinách. Avšak, chyby v návrhu a konštrukcii garáž s pivnicou môže viesť k veľmi neblahé následky: bude . Vetranie pivníc – nevyhnutné opatrenia na udržanie konštantnej vnútornú klímu. S výhradou odporúčaní uvedených v tomto článku, vetranie pivnice v zime, v lete, a všeobecne bude pracovať bez prerušenia v každom ročnom období. Ako výsledok, zeleniny , ovocia a konzervované v pivnici budú uložené . Dobre navrhnutá ventilácia vytvára atmosféru, ktorá vám pomôže dlhodobé produkty pre ukladanie do pivnice.


Nedostatok vetranie podporuje vlhkosti vedie k tvorbe plesní a plesniam, ako aj znehodnotenie. Prítomnosť nadmerné vetranie povedie k sušenie ovocia a zeleniny , kvôli silnému prievanu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba