Murovane chaty projekty

Projekty rodinných domov, zapracovanie zmien v katalógových projektoch , vypracovanie individuálneho projektu. Celoročne obývateľné chatky. Ahoj, chcel by som sa opýtať na nejaký cenový odhad hrubej stavby chatky (aj s prácou a aj bez).


Jedná sa o murovaný domček rozmerov x 5m (38mklasický obdĺžnikový tvar) bez pivnice - rovný terén. Poèet obytných miestností: 2.

Cena projektu : 5900€. Dokážete si predstaviť na akom minimálnom priestore dokáže bežne fungovať, oddychovať a pracovať? Predstavujeme Vám dômyselný návrh novej modernej minimalistickej chaty , ktorá v sebe spája premyslený koncept organizácie priestoru, moderný a funkčný dizajn a všetko to pohodlie a komfort, ktorý . Víkendové HONKA zrubové domy sú určené najmä na rekreáciu, pričom vyžarujú veľmi príjemnú a pohodovú atmosféru.


Teplá žiara horiaceho ohňa z krbu počas jesenného večerného súmraku, uvoľnenie sa a relaxácia vo Fínskej saune po lyžovačke, či výlete na bežkách po zimnej krajine, posedenie si . Po schválení výrobnej dokumentácie zákazníkom prebieha samotná výroba dreveníc a zrubov na najmodernejších počítačom riadených strojoch. Nami postavené drevenice majú teda minimálne nepresnosti a chyby.

Okrem dokonalého vzhľadu sú dosiahnuté vynikajúce tepelno-izolačné vlastnosti na úrovni murovaných. Ponuka katalógových rodinných domov je vyprojektovaná z kvalitných stavebných materiálov dostupných na slovenskom trhu. Vytlačený katalóg si môžete objednať on-line, písomne alebo osobne . Stavba chaty a stavebné postupy pri jej budovaní sa podobajú výstavbe rodinného domu, nesmieme však zabúdať na špecifické pravidlá, ktoré stavbu chaty sprevádzajú. Chata nahrubo Spôsob realizácie stavby chaty ovplyvňuje výber stavebných materiálov. Vybrať si môžete murovanú , monolitickú alebo montovanú formu výstavby, prípadne ich kombináciu.


Pri monolitických stavbách je typickým používaným materiálom vystužený betón. Výstavba konštrukcií pomocou . Dom môže byť klasický murovaný alebo montovaný (rodinné domy na báze dreva sú rozšírené v Škandinávii, USA i Kanade). Ak chceme ušetriť čas a peniaze za murárov, vyberme si projekt , ktorý vychádza zo skladobných rozmerov použitých murovacích prvkov (tehál, tvárnic), a teda aj z určitého . Tieto bjekty sú skatalogizované a je ich možné objenať z celého územia SR.


Jednotlivé projekty môžu byť samozrejme upravené podľa prianí. Objekt je zaujímavý i svojím konštrukčným riešením, keď murované prízemie je zastrešené drevenou stropnou konštrukciou s priznanými trámami a celé . Viete ktoré projekty domov sú naozaj dobre navrhuté? Otázku Vám zodpovedá Váš architekt.


Dom je určený pre Vás a prídete na to až keď ho začnete užívať.

V MOBA buildings sa zaoberáme realizáciou moderných, nízkoenergetických montovaných a murovaných domov v rôznych etapách vyhotovenia (hrubá stavba, holodom, dom na kľúč). Projekty , ako aj realizáciu upravujeme podľa požiadaviek investora. Predám peknú murovanú chatu so záhradou v Sadoch nad Torysou – časť Byster. Obytná plocha chaty je m záhrada má výmeru 5m2.


V chate je na prízemí kuchyňa a komora, na poschodia sa ide efektným točitým schodiskom. V podkroví je miestnosť na spani. Ponúkame Vám na predaj murovanú chatku v záhradkárskej oblasti na Severe.


Pozemok je o výmere 2m2. Na prvom podlaží sa nachádza kuchyňa spojená s obývačkou, kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, druhé podlažie je využívané ako miestnosť na spanie. Do chatky je privedená . Juhas - zaoberáme sa výrobou drevodomov, drevených chát , stavbou chát zo smrekového dreva najvyššej kvality a zhotovené skeletovou technologiou zo Švedska, Kanady a USA.


Vďaka suchému procesu výstavby je možné stavať aj v zimných mesiacoch. Individuálne projekty stavby. Ak máte vlastnú predstavu, postavíme Vám chatu podľa Vášho projektu ! Naša spoločnosť sa zaoberá kompletnou výstavbou chát systémom na kľúč, alebo realizujeme čiastočný rozsah prác podľa .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba