Sanácia vlhkého muriva

Sanácia vlhkého muriva Ďalších fotografií v galérii. Mnohí z vás sa určite stretli s poruchami stavieb spôsobenými vlhkosťou. Voda môže narušiť nielen statickú funkciu murovanej konštrukcie, ale aj funkciu tepelnoizolačného materiálu. Možno niektorí z vás už majú skúsenosť s injektovaním muriva , iným sa v mysli len hmlisto vybavia rúrky vložené do stien či nanášanie.


Zvýšená vlhkosť spodnej stavby spôsobuje spočiatku drobné poruchy, ktoré sa zväčša prejavia na estetike budovy.

Následne sa môžu vytvoriť plesne,. Normou sa stanovili zásady pre navrhovanie, realizáciu, prieskum, kontrolu a údržbu sanačných systémov vlhkého tehlového, zmiešaného a kamenného muriva, ktorého vlhkosť vyvoláva pôsobenie zemskej vlhkosti, presakujúcej zrážkovej, povrchovej a . Vlhkosť nepriaznivo ovplyvňuje prakticky všetky vlastnosti materiálov a konštrukcií. Spôsobuje znehodnotenie a následný rozpad materiálov. Dryzone je nový revolučný materiál, ktorý je vyvinutý presne na potreby sanácie vlhkého muriva.


Vo forme krému je zavedený do maltových špár (prípadne priamo do minerálneho podkladu) do vopred vyvŕtaných otvorov. Dryzone využíva vlhkosť v stene, spojí sa s ňou a rozptýli sa.

Potom vytvorí pre vzlínajúcú vlhkosť . Navlhnuté murivo, výkvet kryštalických solí, poškodené fasády, toto všetko je sprievodným znakom prítomnosti vody v murive. Prítomnosť vlhkosti v murive v podobe odpadávajúcej omietky, húb, plesne, soľných výkvetov nie je len hygienicko-estetický problém, ale aj stavebno – technický. Vlhké murivo rýchlejšie podlieha . Odborný pojem „ sanácia “ znamená ozdravovanie.


Staršie objekty, ale niekedy aj úplne nové, môžu mať nefunkčnú hydroizoláciu. Hydroizolácia môže mať ukončenú životnosť, poprípade sa v objekte žiadna hydroizolácia nevyskytuje. Preto je sanácia vlhkého muriva a ochrana stavieb proti vode neoddeliteľnou a dôležitou . CHEMICKÉ INJEKTÁŽE – LÍNIOVÉ A DIFÚZNE CLONY : Chemické injektáže – líniové a difúzne clony – tieto metódy vytvoria dodatočnú horizontálnu izoláciu proti vzlínajúcej vlhkosti.


Tlakovú injektáž prevádzame v tehlovom, kamennom a zmiešanom murive. Injektáž sa prevádza za pomoci . Keď vlhne dom, je to veľký problém. Dôvodov vlhnutia muriva môže byť mnoho a pri odstraňovaní je dôležité správne ho identifikovať. Zatekať môže strecha, vlhkosť vidieť na stenách alebo spodnej časti domu, ktorá je priamo v styku so zemou.


V prípade injektáže muriva svojpomocne ušetríte až finančných prostriedkov pri porovnaní bežných cien účtovaných od injektážnych firiem z odboru sanácie vlhkého muriva.

S naším kompletným servisom, tj s podrobným návodom, predajom všetkých potrebných materiálov a apllikačných zariadení, inštruktážnym . Neuveriteľná novinka sa stala skutočnosťou: Izolačný krém proti vlhkosti a sanácii vlhkého muriva Dryzone bol v sučasnej dobe atestovaný v Nemecku pre prestížnu spoločnost WTA, kde získal certifikát do stupňa saturácie , čo ho radí na úplnú špičku v oblasti izolačných materiálov proti vzlínajúcej vlhkosti. ZÁCHRANA STARÉHO MURIVA. Trápi Váš dom či byt nadmerná vlhkosť alebo pleseň? Premýšľate o zateplení a máte obavu zo zvýšenej vlhkosti v murive?


Ponúkame Vám kvalitné produkty a prepracované systémové riešenia, ktoré Vám pomôžu vyriešiť problémy v nasledujúcich oblastiach: odstránenie príčin vlhnutia muriva. SANÁCIA VLHKÉHO MURIVA - MENŠIE POŠKODENIE SANÁCIA VLHKÉHO MURIVA - MENScar. Vám ponúka sanáciu vlhkého muriva za pomoci sanačnej metódy tzv.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba