Palena strecha

Kvalitná pálená keramická strešná krytina CREATON je najlepšia škridla na strechu vášho domu. Ponúkame Vám kvalitnú strešnú krytinu s ročnou zárukou. Všem pokrývačům, kteří pracují s pálenou taškou TONDACH nabízíme možnost přihlásit své realizace střech do soutěže TONDACH Pálená střecha , kterou vyhlašujeme tradičně každý rok!


V klání, kde o vítězi rozhoduje odborná porota posuzující kvalitu provedení střešních detailů i celkový vzhled střech, pak mají soutěžící . Extrémna odolnosť keramickej strešnej krytiny a jej špeciálnych povrchových úprav chráni vášu strechu i váš domov pred najtvrdšími poveternostnými vplyvmi. Výber suroviny a technologicky náročný spôsob spracovania garantujú špičkovú mechanickú pevnosť voči náporom vetra či zaťaženiu .

Textura střechy Tondach s obloukovým vikýřem Pálená nebo také keramická taška je jedním z nejstarších druhů střešní krytiny. Velký rozmach zaznamenává s rozvojem průmyslu, kdy v 19. Konateľ spoločnosti Tondach Slovensko, s. Vladimír Šablica vraví: ,,Pri zvažovaní, akú krytinu použiť na strechu , je na mieste opatrnosť.


V súčasnosti niektorí výrobcovia alternatívnych materiálov oproti pálenej škridle uvádzajú, že ich výrobky nielen vydržia 3 4 rokov, ale poskytujú aj takéto dlhé , . Pálená škridla je vyrábaná z hliny, čo umožňuje vytvoriť rozmanité tvary škridiel a doplnkov. Ceny strešných krytín v našom obchode platia len pri objednávke množstiev na celú strechu rodinného domu (cca 1m2). Prehľad všetkých modelov pálených škridiel Tondach nájdete TU. Dôležité faktory pri výbere strešnej krytiny: mrazuvzdornosť — trvácnosť — životnosť — nasiakavosť — stálofarebnosť — akustické vlastnosti — vlastná tiaž — prácnosť pri montáži — cenová prístupnosť — garantovaná záruka — nemennosť vlastností .

Charakteristika pálených tašek. Pálené tašky se vyrábějí z klasického přírodního a ekologického materiálu z keramické hlíny. Výhodou pálených tašek je vzhledová a barevná stálost, dlouhá životnost těchto krytin. Nevýhodou při rekonstrukcích může být vyšší hmotnost této krytiny.


Povrchové úpravy pálených tašek. Správna strešná krytina spoľahlivo ochráni váš dom pred zrážkami aj vetrom, doladí výraz domu i okolia a ušetrí starosti viacerým generáciám. Preto jej výber nepodceňte. Získajte cenovo dostupnú keramickú strechu podľa Vašich predstáv. Moderný vzhľad strechy docielite jednoduchým, nadčasovým dizajnom.


Objevte krásu a přirozenost osmi odlišných modelů v naší nabídce kvalitních keramických - pálených tašek Bramac. Jedinečná a přesto tradiční střecha na celý život! Je viac nasakava, ale ked je lakovana, tak je to riziko mensie. Osobne si myslim, ze je dobre mat strechu radsej lahsiu ako tazsiu. Najma u poschodovych barakoch.


Potrebovala by som poradit ohladom stresnej krytiny. Nevieme, pre aku sa rozhodnut, ci klasicka skridla palena a ci plechova. Dost rozmyslame nad plechovou.


Staci, ak napisete ake mate skusenosti s tymito krytinami, ake davaju vyrobcovia zaruky a po pripade i vyrobcu ktoreho odporucate.

Už stáročia sú keramické strešné krytiny symbolom krásy a prirodzenosti. Krytiny Braas sú vyrobené z kvalitných surovín modernými technológiami a prepožičajú vášmu domu šarm, dojem tepla a istoty. Braas prináša tieto výhody: mimoriadna pevnosť - keramické krytiny Braas sú až . Soubory ke stažení: Betonová nebo pálená střešní krytina?


To je jedna ze základních otázek při rozhodování při realizaci nové střechy či rekonstrukci staré. Tento článek si dává za úkol odpovědět na všechny důležité otázky a vyvrátit všechny mýty, které v této problematice vyvstávají. Obsah: Pálená nebo betonová. Pálené škridly určite netreba nikomu predstavovať.


Dlhá životnosť (až 1rokov), odolnosť, funkčnosť a stálofarebnosť, ktoré sú pre ne typické (nemálo historických dôkazov denne vídame), patria zároveň k najdôležitejším vlastnostiam, ktoré by mali rozhodovať o výbere strešnej krytiny. Plechová střecha nebo klasická pálenka. Stojíte před rozhodnutím, jestli si na svou střechu zvolit plechovou střešní krytinu nebo raději sáhnout po klasické pálené tašce?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba