Nova kia ceed 2017

Objavte novú štýlovú Kia cee´d podobnú športovému kupé, nabitú technologickými novinkami a ktorá vám poskytne dokonalé pohodlie a bezpečie. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Objavte novú Kia cee´d Sportswagon s výrazným dizajnom, šikovným využitím priestoru a inteligentných technológií pre maximálne pohodlie a všestrannosť.


Má solídne predajné výsledky, jazdí na nej naša polícia, no najmä: Vyrába sa v Žiline. Prinášame prvý pohľad na vzhľad jej novej generácie! Kórejská novinka vyrábaná v Žiline však stále tajila svoje prevádzkové a technické údaje.

Nájdite si vysnívané auto. Stav: Nové, Výkon: kW (PS). Karoséria: Hatchback, Počet miest: 5-miestne . Nedávná modernizace přinesla nový motor 1. Nyní se objevuje znovu, tentokrát už s minimem tajemství. Už pri rozbiehaní sa pocítite nový rozmer tohto motora.


Pri zaradení jednotky je teda aktívny a zaberá ihneď. Tento motor je tiež sprevodovaný tak aby jeho majiteľ vždy, aj v meste jazdil čo najúspornejšie !

Trošku odbočím, ak ste čítali moju recenziu o GDi tak tam som kritizoval asistent radenia. Práve tu ho musím zase . Kia se totiž rozhodla, že bude sdílet platformu s novým i3 takže bystrý pozorovatel korejských modelů v maskovací folii rozpozná, že nová Kia Ceed se podělí o své okenní linie právě s tímhle Hyundaiem. Kias Ceed geht in die dritte Generation und wird sportlicher, jedenfalls designtechnisch.


This car has a strong performance and. Spoločnosť Kia Motors dnes uvoľnila informácie o modernizácii stále populárnejšieho modelu Kia cee´d. Modelový rad novej Kia Cee´d v skvelej akcii! Zabudnite na každodennú rutinu a vychutnajte si život plný prekvapení. Nový dizajn Kia cee´d má charakteristické znaky športového vozidla, ku ktorým sa pridáva priestrannosť a všestrannosť.


Kia Sorento GT-Line nabízí sportovní vzhle nový osmistupňový automat a rozšířenou paletu asistenčních systémů. Velké SUV Sorento dostalo paket sportovního vzhledu GT-Line a nový 8st. An award-winning design and sporty coupe silhouette makes the new Kia Ceed at Newgate Motors extremely desirable in the Irish market. With a whole host of new technologies and innovations, along with high-quality materials used throughout the . Predvádzacie vozidlá Kia na predaj.


Nové auto Kia za super cenu. Zľavy na nové a predvádzacie au. AUTO BILD hat die Bilder und neue Infos zum Kompakten! Unlike its predecessors, which were all specifically aimed at undercutting the opposition, the latest model wears a sufficiently large sticker price to be considered towards the top of an incredibly competitive class .

Testovali jsme například nový benzinový turbomotor 1. T-GDI nebo sportovně laděnou výbavu GT Line. Po přistižení lehce maskovaného vozu byla novinka nafocena zblízka zcela bez kamufláže. With its fresh new styling and better quality cabin can this compete with class leaders like the Golf?


Kia Ceed , především pak v provedení kombi, je velmi oblíbený vůz splňují nároky na praktické, prostorné a přesto kompaktní rodinné vozidlo. Interiér vozu působí vzdušným a moderním dojmem a nezaostává ani svým vnitřním prostorem a propracovaným systémem úložných prostor, včetně dvojitého dna .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba