Moderne bytove domy

Projekt polyfunkčného objektu v Púchove je pekným príkladom toho, ako sa dá zo starej, klasickej stavby vyčarovať moderný objekt. Bytové domy Seefeldergasse, Rakúsko. Montované bytové domy Seefeldergasse.


Prepáčte, ale pred zanechaním komentára sa . Prinášajú osem úsporných a účelne riešených bytových domov s 8NP s variantami bytov od 1-izbových až po 4-izbové.

Bytový dom pozostáva len zo bytov so spoločným hlavným vstupom. Riesenie byvania s dorazom na individualne potreby - od zabezpecenia pozemku, riesenia financovania vystavby, studie a projektovej dokumentacie rodinneho domu alebo bytoveho domu a samotna kompletna realizacia diela na kluc. Projekt domu VOL ja moderný poschodový dom pre rodinu, ktorá nepotrebuje veľa izieb, skôr m2. Skupina spoločností BKP pôsobiacich v doprave, skladovaní, recyklácií a developerstve. REZIDENCIA HRON je atraktívny moderný priestor na bývanie, obchod i trávenie voľného času, neďaleko centra mesta Zvolen.


Hlavnou myšlienkou projektu je rozšíriť v meste Zvolen možnosti moderného, kvalitného a zároveň dostupného bývania a doplniť ich o komplexnosť služieb obchodu a trávenia voľného času. Prvú etapu obytného komplexu tvoria tri už postavené bytové domy. V druhej etape sa realizujú ďalšie dva bytové domy , v ktorých je situovaných po bytov.

Mestskú časť Čermáň tvorí prevažne individuálna výstavba rodinných domov. Je vhodná pre rodiny s deťmi, alebo pre ľudí hľadajúcich pokojné, tiché a slnečné prostredie pre svoje bývanie. V blízkom okolí nájdete: školy, . Jedinečné riešenie dvanástich moderných bytov v novostavbe s dôrazom na domov v Nitre na hrebeni čermánskeho kopca.


Typ projektu Návrh a rekonštrukcia bytového domu. Rozsiahla a zložitá prestavba ubytovne na dostupné a moderné bývanie pre každého. Prestavbou ubytovne v Bratislavskej mestskej časti Lamač v prvej fáze a následnou dostavbou vo . Byty a radové domy v Košiciach za skvelé ceny. Projekt Panoráma - moderné mestské bývanie v prírodnom prostredí.


MODERNÉ BÝVANIE V ABSOLÚTNOM CENTRE TRNAVY. V obci Kvetoslavov (okres Dunajská Streda) vznikli návrhom architekta moderné bytové domy vhodné na bývanie jednotlivcov i rodín s deťmi. V dobrej vzdialenosti do Bratislavy tak máte bývanie v malej obci s komfortom, ktorý dnešná doba ponúka.


Ulica Na piesku, Bratislava - Ružinov. Moderné a dostupné bývanie v Ružinove. Unitas je jej najplnšie uplatnenie na Slovensku. Jednotlivé domy majú strohý vzhľad.

Na hladkej fasáde iba tmavočervené pásy akoby chceli naznačiť, kde je pod omietkou skrytý skelet budovy. Komplex bol ojedinelým príkladom funkcionalistických pavlačových domov u nás a odrážal moderné predstavy o úspornom . Počet obyvateľov našej planéty sa stále zvyšuje a budú vznikať ďalšie a ďalšie metropoly s niekoľkými miliónmi obyvateľov. V dôsledku toho sa zvyšuje aj dopyt po obytných priestoroch.


Ubúdanie zdrojov zásadným spôsobom zmení spôsob bývania. Reality - Túžite bývať v prestížnej časti Nitry pod Zoborom? Chcete mať výhľad na pôsobivú panorámu Nitry?


Pokojná zelená lokalita Karloveské rameno sa nachádza niekoľko minút od centra mesta, kúsok od hlavného toku Dunaja. Práve na tomto mieste vyrástli dva moderné bytové domy. Ich terasovitá architektúra rešpektuje prirodzený sklon svahu a obývateľné strechy sú pokryté zeleňou. Zhotoviteľom projektu nova village je spoločnosť V – Stav Trstice, s. Dokončili sme výstavbu bytov v bytových domoch v uzavretom stráženom areáli v Dunajskej Strede na Špotrovej ulici.


PREDSTAVUJEME VÁM BYTOVÉ DOMY POD OSTROU. Dve moderné a nadčasové stavby, ktoré spĺňajú všetky nároky na vysnívané bývanie. Novostavba päťpodlažného objektu, ktorá je situovaná v príjemnej lokalite s ľahko dostupnou občianskou vybavenosťou je to, kde každá veková kategória nájde to, čo hľadá.


Skolaudované - ihneď k nasťahovaniu. Pri architektonickom stvárnení bytových domov je cítiť snahu o moderné a hlavne funkčné riešenie s ohľadom na danú lokalitu. Celý projekt pôsobí ako uzavretý bytový komplex, kde bytové domy člení parková úprava. Medzi bytovými domami je detské ihrisko s preliezkami a lavičky pre príjemný .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba