Kupelna bez obkladu

Architekt mi ako jednu z možností ponúkol kúpeľňu bez obkladov. Išlo by vlastne o dve steny, ktoré by boli iba namalované nejakou špeciálnou farbou. Vyzeralo to veľmi pekne, máte s tým niekto skúsenosti?


Kúpeľňa bez obkladu - Kúpelňa 6. Ktorý obklad do kúpeľne ? Wc bez obkladu - Kúpelňa 23.

O bklady sú jasnou voľbou úpravy stien v kúpeľni. Ak hľadáte moderné a netradičné riešenie, použite umývateľný náter. Miestnosť získa útulnejší a originálnejší vzhľad. V myslení ľudí pretrváva zaužívaná predstava, že nič neochráni steny v kúpeľni proti vlhkosti lepšie ako obklady.


Existujú aj iné „vodotesné spôsoby úpravy stien v kúpeľni, ktoré síce . Chcete zmeniť vzhľad kúpeľne na nepoznanie a mať na stenách jedinečný originál ? Je tu nový trend netradičnej úpravy kúpeľňových stien bez dlaždičiek a špár. Ak sa chcete odkloniť od stereotypu a vyhnúť sa obkladu , môžete zvoliť umývateľný náter. Tieto farby majú vysokú mechanickú odolnosť, sú umývateľné a odolné voči vode.

Pozrite si interaktívnu 3D prehliadku - kúpeľňa bez obkladov a dlažieb. Stierky môžete naniesť na všetky povrchy vrátane sadrokartónu či starého obkladu , podmienkou je, aby boli súdržné. Nanášajú sa vo vrstve hrubej okolo až milimetre.


Zmesi na báze cementu dokonale imitujú pohľadový betón, sú pevné, majú však nižšiu pružnosť a niektoré sa nedajú pigmentovať. ACTIN LI je ekonomickou alternatívou ku obkladačkám do kuchyne, alebo kúpeľne. Hladkú stenu stačí natrieť interiérovou farbou podľa vami zvoleného odtieňa a potom jednoducho naniesť priehľadný lak. Získate tak vode odolný, umývateľný povrch bez škár.


Zauvažujte o bezdlaždičkovom variante, o umývateľných náteroch. Obnova kúpeľne nemusí so sebou priniesť obíjanie starých kachličiek, búranie opotrebovanej vane a otĺkanie dlažby. Ak siahnete po moderných náteroch,. Pri ich výbere vždy zohľadnite, do akých priestorov ich plánujete inštalovať.


Interiérové obklady a dlažby nikdy nepoužite na balkóny a vonkajšie schody, popraskali by. Do kúpeľne a kuchyne, teda vykurovaných priestorov, voľte dlaždice s vyššou nasiakavosťou, do garáže zase záťažové dlažby. Keď to neurobíte, kúpeľňa sa zmenší a nevojde sa do nej toľko ako predtým. V prípade dlažby sa zvýši podlaha a bude sa zle porovnávať s tou okolitou. Navyše materiály starnú, takže keď necháte tie staré na mieste, znížite trvanlivosť nových obkladov.


Vysekanie síce dá prácu a niečo to stojí, ale zruční . Desať, dvadsať alebo tridsať rokov? Dĺžka života kúpeľne , teda najmä obkladov , býva rôzna.

Tu je návo na čo by ste mali pri výbere prihliadať. Ahojte, priatelia, chceme prerobiť jadro, len mne sa nejako nepáči dlažba ani obkladačky. Ja som zimomrivá, a tak by som chcela vedieť, či existuje nejaká alternatíva na stenu za sprchový kút miesto obkladačiek, tiež niečo iné nad umývadlo. Architekti či dizajnéri vo svojich návrhoch šikovne nahradili obklady špeciálnou farbou či cementovou stierkou , prípadne i kombináciou materiálov vrátane klasických obkladačiek a dlažby. K dostaniu sú dokonca aj vinylové tapety vhodné do kúpeľne.


Výsledkom je originálna kúpeľňa osobitého rázu. Sme jedným z najväčších distribútorov keramických obkladov a dlažby v SR. Obklady obkladačky a dlažba do kúpeľne.


Doplnky do kúpeľne a ďalší sortiment. Malá kúpeľňa nemusí byť nočnou morou. Prečítajte si našich rád a tipov ako zatočiť s priestorom aj v menších kúpeľniach, navodiť priestranný dojem a skutočne ušetriť centimetre či viac. Držte sa jedného farebného tónu a jednoduchosti.


Do malej kúpeľne vyberajte obklad a dlažbu v jednom farebnom . Séria Dakota - Drevo a biela - séria nádherných kombinácií obkladov a dlažieb pre malé . Pýtate sa, ako obkladať kúpeľňu tak, aby pri zachovaní rozmerov vyzerala opticky priestrannejšie? Využite niektorý z týchto tipov alebo ich do úpravy kúpeľne zapojte rovno všetky naraz. Pretože malú kúpeľňu dokáže zväčšiť farba, veľkosť, ale aj vzor obkladu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba