Autofolie na karoseriu cena

Fólie na karosériu - všetky časti karosérie alebo iba určité časti - svetlomety, nárazníky, stĺpiky, prednú kapotu, spätné zrkadlá, podbehy, časti, ktoré môžu byt najviac poškodené. Fólie na karosériu sú vhodné na všetky typy dopravných prostriedkov ( osobné - nákladné motorové vozidlá, motocykle, poľnohospodárské stroje ) . V ponuke je ďalších vzorov car wrap aj pre najnáročnejších. Cenník CarWrappu je vždy individuálny, nakoľko je potrebné vedieť presný typ vozidla a konkrétnu fóliu - ktorých máme cca 3vzorov, farieb, odtieňov. Potom vieme povedať cenu , .

Otázka, ktorú dostávame od Vás najčastejšie a odpoveď na ňu nie je jednoznačná. A to hlavne z dôvodu, že cena za polepenie každého auta môže byť rôzna. Obalenie celého auta trvá až dni. Cena sa stanovuje vždy jednotlivo, nakoľko musíme vedieť, do ktorej konkrétnej fólie auto pôjde.


Samozrejme je možné obaliť fóliou aj jednotlivé časti automobilu. Vaše predstavy a sny sa u nás stanú skutočnosťou. Naša spoločnosť používa výlučne značky 3M a Arlon, ktoré predstavujú . V tejto kategórii nájdete wrap fólie, určené na polep automobilov (častí karosérie alebo celého automobilu), predovšetkým od popredného európskeho výrobcu KPMF.

Tieto fólie sa vyznačujú vysokou kvalitou, ktorá je dostupná za prijateľnú cenu. Nálepka na karosériu auta Foliatec - Stripes graphite. Foliatec Stripes white matt Doprajte autu jedinečný dizajn pomocou nálepiek na karosériu Foliatec. Niektoré diely nie je možné polepiť z lacnejšej verzie CARBON fólie kvôli tvarovej nestálosti materiálu. OCHRANNÉ FÓLIE PROTI KAMIENKOM.


Kapota – Celá, 1– 1€. Nakladacia hrana kufra, -€. Rôzne wrap fólie na karosériu auta nie je už dnes prakticky problém zohnať, ale tie najkvalitnejšie a 3D fólie môžete mať jedine od nás. Za dostupnú cenu môže byť vaše auto od základov iné a môže stať sa skutočným unikátom. Prinášame vám tie najkvalitnejšie a najexkluzívnejšie fólie aké sa vôbec dajú . Montáž autofólií bez rozoberania.


Ochranné, dekoračné folie na auta. LESKLÉ…všetky druhy farieb. MATNÉ…všetky druhy farieb. METALICKÉ (napr. biela perleť - odtiene). CHAMELEON (meniaca fólia - odtiene).


KOŽENKOVÝ EFEKT (odtiene).

ALIGÁTOR 3D (odtiene). IMITÁCIA HLINÍKA (odtiene). Cenu wrapu nie je možné jednoducho určiť, nakoľko závisí od rôznych faktorov. V prvom rade ide o značku a typ fólie a pochopiteľne aj o veľkosť a tvarovú zložitosť vozidla.


Matná biela alebo priehľadná fólia na Smart vyjde podstatne lacnejšie než lesklá metalíza či chrómová farba na veľké SUV. Autofólie aplikujeme celoročne ! Posuvné sklá z dverí sú z vozidla vybrané, aby sa dalo sklo dokonale vyčistiť a fóliu obrezať . Car Wrapping je technológia zmeny farby automobilu. Umožňuje upraviť look auta fóliami najrôznejších farebných odtieňov a efektov, ktoré sériová výroba neponúka. Nemusíte chodiť nikam, všetko máme na jednom mieste. Výhody a vlastnosti wrapping fólie: Každý diel karosérie je z jedného . Prečo zmena farby auta fóliou ( polepy na auto fóliu )? Zmeň farbu svojho fára autofóliami od BRUTALu.


Vražedná matná čierna, šialená krikľavooranžová alebo matná zelená? Kolik stojí autofólie a fólie na auto? Zajímají vás ceny našich fólií, které jsou k nerozeznání od klasického laku? Na této stránce najdete orientační ceník vybraných autofolií , které si zákazníci nejčastěji objednávají.


Snadno tak zjistíte přibližnou cenu polepů. Přesný ceník fólií pro vaše auto rádi zašleme na vyžádání.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba