Tetovanie obocia starostlivost

Obočie po zákroku nesmiete umývať hodín vôbec a neskôr pri odličovaní len jemne okolo neho vatovým tampónom, nanášať krém po dobu dní ráno a večer (krém každá dostávate automaticky od mňa zadarmo). Podtieňované obočie , obočia hrubšie a kratšie, pričom treba vedieť obočie dať do správnej lomenej polohy. Pery sa už netetujú iba kontúrou, ale minimálne sa tieňujú.


Veľmi módne sú pery s výplňou. Očné linky sa tetujú v súlade s tvarmi obočí.

Za priekopnícke sa považuje tetovanie očných liniek s . Približne po – dňoch sa na obočí vytvoria sfarbené šupinky. Obočie je potrebné ošetrovať bepanthenom, alebo krémom určeným po tetovaní. Tie sa postupne ošúpu a obočie ostane výrazne bledšie ako bezprostredne po tetovaní.


Zhruba po mesiaci sa cez vytetované obočie vytvorí nová . O každej zákazníčke máme vedený záznam s údajmi a dátumom tetovania ! Veronika Kocianová má vyštudovanú zdravotnícku školu. Nemáte niektorá skúsenosti s permanentným make up-om obocia ciarkovou metódou ?

Ako dlho sa to hojí, kolko to vydrží atd. Za odpovede poprípade rady ďakujem. Starostlivosť po prevedení tohto make-upu. Procedúru tetovania permanentného make-upu obočia čiarkovaním vykonávam pomedzi chĺpky vášho obočia.


Ihla na tetovanie permanentného make-upu obočia čiarkovanou metódou je sterilne balená a rozbalená vždy pred očami zákazníčky. PMu sa používa na úpravu obočia , zvýraznenie očí očnými linkami, vytvarovanie pier a taktiež na korekciu pri niektorých kožných ochoreniach napr. Po prvom nanesení pigmentu sa miesto PM ošetrí lokálnym anestetikom na znecitlivenie, po ktorom môže nastať stvrdnutie, bledosť a opuch miesta aplikácie , čo môže spôsobiť, že tesne po tetovaní sa nám môže zdať napr. Asymetria spôsobená opuchom po 2-dňoch pominie.


D obočie ručne čepieĺkami- microblading, klasické tieňovanie obočia prístrojom, pudrový efekt obočia. Pred samotným tetovaním uvidíte predpokladaný výsledok prostredníctvom predkreslenia, avšak výsledok bude jemnejší,nakoľko predkreslenie ceruzkou je sýtejšie ako zahojený. Zuzka20 ja mam obocie tiez tmave, tiez som si dala robit ciarkovanim a zial tiez mi to vobec nechytilo. Dnes to zislo dole a nic. Nechapem preco mi to vobec nechytilo?


Permanentný make up obočia - skúsenosti? Móda a krása › Krása V pamäti Podobné 28. Tetovanie sa prevádza jemnou ihlou pod lokálnym anestetikom, čím sa zákrok stáva takmer bezbolestným.


Samotné tetovanie pozostáva z minimálne dvoch návštev, ktoré zahŕňajú aj poradenstvo o starostlivosť obočia doma.

Konečný tvar , farba a vzhľad obočia sa doladí na korektívnom pretetovaní po 4-6 . Nemôžme tak úplne hovoriť o tetovaní , pretože podľa použitia pigmentov vydrží permanentný make-up až rokov. Cieľom permanentného make -upu v mojom salóne je zvýrazniť oči, upraviť obočie , zvýrazniť či dokonca zväčšiť pery. STAROSTLIVOSŤ PO APLIKÁCII REJUVI TATTOO REMOVER:.


V skutočnosti však ide len o neopracovaný diamant, ktorému správna odborná starostlivosť zaručí povýšenie dokonalého vzhľadu na najvyššiu úroveň, kde môžete. V porovnaní s klasickým tetovaním strojčekom je obočie vytetované microbladingom jemné a preto vyzerá mäkko a dokonale prirodzene. Obočie ako z titulnej stránky a to navyše bez dlhej dennej úpravy? Táto predstava je istotne lákavá pre mnohé z nás. Dobre upravené obočie je totiž pre celkový výraz tváre veľmi dôležité, podčiarkujú aj mnohí svetoví vizážisti.


V dnešnej dobe je už tetovanie obočia záležitosť, ku ktorej privoňalo množstvo . Na videu a fotografii je vidieť čerstvo natetovaný permanentný make-up, čoho výsledkom je intenzívnejšia farba. Na aké lokality sa permanentný make-up aplikuje?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba