Tanierové kotvy

Fasádna hmoždinka tanierová s plastovým tŕňom. KOELNER - tanierové hmoždinky ø mm plastový tŕň. Pripevnenie izolácie, polystyrénových platní alebo platní z minerálnej vlny, na obvodový plášť rozpernými tanierovými kotvami zabezpečuje statickú stabilitu zatepľovacieho systému aj vo veľmi nepriateľnom počasí (najmä pri rekonštrukciách, pri nadmernom zaťažení vetrom a na nárožiach budov). Na kotvenie sa používajú . Dostupnosť podľa pobočky.


EPS F, ESP 8 styrodur, kotvenie polystyrénu.

Kotvenie polystyrénu, kotvy na zateplenie, kotvy na minerálnu vlnu. NENAŠLI STE VAMI ŽIADANÝ PRODUKT? NEVÁHAJTE A KONTAKTUJTE NÁS. Hodnotenie produktu:.


Tanierové zatepľovacie hmoždinky EJOT IDK-N. Používa sa pri hrúbke izolácii 8cm. Plastová tanierová kotva s plastovým tŕňom - kotevná hĺbka minimálne 60mm.


Táto hmoždinka je vhodná pre ukotvenie. Hmoždinky natĺkacie s kovovým tŕňom LFM.

Vaše hodnotenie: Dodanie do dní. Cenníková cena je približne 20€ za kus s DPH. Priemer drieku mm Priemer taniera mm Kotevná hĺbka h minimálne mm Rozperné kotvy.


Silikonova omietka Capatect. Sika SikaMur Injectocream Hobby kit. ANZA Platinum valček Micmex maxi. Extrémne nízka hodnota prestupu tepla príchytkou. Je možné použiť v kombinácií so . Termoizolačný materiál:Polystyrén EPS, XPS, Podklad: (A) - betón, (B) - kameň, plná tehla, (D) - betónové tvárnice s ľahčenou kameninou, (E) - autoklávované pórobetóny, Materiál: hmoždinka - polypropylén PP, Tŕň – oceľ, Dĺžka: – 2mm.


Detail výrobku Sanačná kotva. TFIX-8ST - tanierová skrutkovacia kotva na mechanické kotvenie tepelnej izolácie ako komponentu ETICS systému do obvodovej steny na báze betónu a muriva. A Sendvičové dosky z betónu . POSTUP UPEVŇOVANIA PPV SYSTÉMU. Skrutkovacia tanierová hmoždinka s kovovým tŕňom.


Cez izoláciu sa do základového materiálu vyvŕta otvor s priemerom. Otvor musí byť aspoň o mm hlbší ako dĺžka kotvy , aby sa prach, ktorý ostane v otvore, posunul dopredu a vytvoril tak priestor pre skrutku. Tieto príjemné vlastnosti ETICS sú dané predovšetkým ich skladbou, ktorá spravidla pozostáva z tepelného izolantu prilepeného na podklad. Tento spoj býva obvykle doplnený o tanierové kotvy , ktoré potom svojím spolupôsobením s lepeným spojom výrazne zvyšujú odolnosť ETICS proti nasávaniu vetrom .

Táto kotva sa skladá z plastoveho plašťa kotvy s tanierom a rozperneho tŕňa ktorý je priečne ryhovaný v rozpernej časti. Firma sa, okrem iného, špecializuje na výrobu plastových hmoždiniek k upevňovaniu kontaktného zatepľovacieho systému. BRAVOLL využíva špičkovú technológiu a cieľom spoločnosti je vyvíjať, . Univerzálna tanierová skrutkovacia rozperná kotva s oceľovým tŕňom.


Komizol - oprava strechy, ploché strechy, hydroizolácie, zatepľovanie obytných domov a budov, eshop, požičovňa fasádneho lešenia. Kotvy Termofix 6H Termofix 6H. Ekonomické ETICS skrutkovacie kotvy pre všetky druhy izolačných dosiek.


Vhodné pre kotvenie v trojvrstvových paneloch, MDF a OSB panely, drevotrieska, sadrokartón a masívne drevo.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba