Pravda titulka

Tomu sa hovorí návrat vo veľkom štýle. Hviezda titulnej strany magazínu Sports Illustrated je už známa. Má telo dvadsiatničky a pritom 18-ročnú dcéru! Archív vydaní denníka Pravda , v ktorom nájdete staršie vydania denníka Pravda v rovnakej podobe, v akej boli predávané v novinových stánkoch. Denník Pravda je najstarší mienkotvorný denník na Slovensku.


Denník vychádza každý deň okrem nedele a sviatkov.

V každom čísle počas pracovných dní nájdete praktickú prílohu Užitočná Pravda. Slávnu blondínku delí od päťdesiatky už iba jeden rok. Odvážne titulky magazínov patria k jej životu a nevyhýbala sa im ani po štyridsiatke. Blond sexsymbol sa zrodil na tenisovom kurte! Prvý deň žiadne šokujúce prekvapenia nenachystal - všetky zmeny vysvetľoval čitateľom priamo šéfredaktor Petr Šabata a jeho kolegovia na webe Pravda.


V poslednom čísle denníka v starom dizajne bol veľký návod k novému členeniu denníka. Dnes vysvetľovanie nekončí - šéf . Pravda na menšom priestore zužuje počet tém, ktoré na titulnej stránke otvára.

Podobne ako v prípade bulvárnych denníkov, na drvivej väčšine stránky sa sústredí na jednu. Z menších upútavok je najvýraznejšia šoubiznisová - Pravda sľubuje čitateľom ukázať, ako Martina Šindlerová míňa milióny. Ide o ďalšiu zo série inovácií, ktorú portál naštartoval začiatkom tohto roka redizajnom šoubizovej sekcie Koktail (koktail. pravda.sk). Na jar bola od základu prerobená sekcia Šport (sport. pravda.sk) a pribudla nová sekcia s atraktívne spracovanými informáciami o počasí (pocasie. pravda.sk).


Rýchle a dôveryhodné správy zo Slovenska, sveta i Vášho regiónu. Tomáš Holý nakrúcal už ako malý chlapec filmy, ktoré doteraz tešia divákov. Touto zmenou reaguje na výsledky kvalitatívnych a kvantitatívnych prieskumov. Vydavateľstvo Perex zmenilo priority na titulnej stránky denníka.


Po redizajne spred roka titulka Pravdy využívala ako hlavný motív veľkú fotografiu. Najvýraznejší postoj k referendu má titulka Pravdy. Pred voľbami niektoré denníky na titulke vyjadrili svoj jednoznačný postoj, koho voliť či skôr nevoliť. Pred referendom netajili svoj postoj priamo na titulke mienkotvorné médiá - hlavne Pravda a Denník N, komentárom aj Sme a Hospodárske . Pravda uveřejnilo příběh o pozorování UFO ve tvaru pyramidy nad Kremlem v Moskvě téhož dne. Zpráva uvádí amatérská videa, kde je pozorování pořízeno stovkami mobilních telefonů.


Jediný problém byl, že pyramidové UFO se vlastně objevilo již 9. Presnejšie, v jeho špeciálnom čaji je viac pravdy ako vo víne. Akcia prebieha viac menej podľa rovnakého scenára – nič netušiacu obeť, ktorá k nemu zavíta na návštevu, usadí v najlepšom kresle, . Keď sa redakcia DALITO začala pripravovať na zverejnenie svojej stránky 14.

Dôležitý je príbeh, chceme tam mať konkrétnu osobu, cnostnú, kostolníka. Potrebujeme ešte dobré titulky a… Flipchart! Kde je skutočný problém?


Problém cien je pritom o niečo zložitejší. Je zaujímavé, že politici, ktorí dnes kričia, . Viete prečo Jozef Murgaš – slovenský svetový vynálezca nezomrel doma na Slovensku v Banskej Bystrici, ale v USA? Narodil sa v obci Jabríková (dnes súčasť obce Tajov). Základnú školu vychodil v Tajove. Titulná stránka denníka Pravda zo dňa 11.


Jazyk: SlovenčinaTyp: Ostatné. Počet strán: 1Dátum zverejnenia : 17. ZÁHADNÁ SMRŤ NA SNEHU: Čo sa stalo Petrovi († 55) cestou domov? Kategória: Spravodajstvo.


Slovák naše ženušky poriadne zdissoval! Hlavným dôvodom zmeny je nasledovanie nových on-line trendov so zameraním na zjednodušenie používania pre všetky typy zariadení,“ uviedlo.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba