Kamene do biokrbu

Dekoračné kamene sa môžu umiestniť do ohniska. Doplnky a príslušenstvo pre biokrby : certifikované palivá, keramické polienka a kamene , prírodné dekoračné kamene. Využite teraz výhodnú cenovú ponuku!


Doporučené příslušenství. Horenia je zabezpečiť bezspalinovým bioliehom.

Tieto biokrby sa ideálne hodí ako doplnok do objektov bez komínov, panelových domov atď. Brezové polienka sú vhodným doplnkom pre všetky typy biokrbov v našej ponuke. Vyrábajú sa v dvoch veľkostiach, ale aj v sadách cenovo výhodnejších. Veľmi pekným doplnkom do byokrbov sú aj kamene do biokrbov , vyrábané z keramiky v bielej a čiernej farbe v balení po kusov.


Najväčší výrobca biokrbov v EÚ s 10-ročnými skúsenosťami, cez 5typov krbov, výroba, biokrby na mieru, najmodernejší dizajn za najlepšie ceny. Kamene sú určené pre modernejší . Príslušenstvo pre bio krby. Prírodné kamene do bio krbu.

Sada dekoratívnych kameňov do bio krbu, ktoré zlepšujú vzhľad krbu. Rozmery: každý kameň je iný . Kategória: Doplnky a biopalivo. K tomuto krbu odporúčame: . Nie sú dostupné žiadne hodnotenia. Predpokladaný termín dodania je 10. Ponúkame Vám vysokokvalitné príslušenstvo pre bezkomínové krby.


Palivo do biokrbov je certifikovaný bioalkohol (biolieh). Tento biolíh je upraven tak, aby hořel krásným, přirozeně žlutým plamenem. Bez dýmu, bez spalin a bez zápachu.


Bio krby jsou tedy vhodné nejen do vašeho . DEKORAČNE BIELE KAMENE KG. K poškodeniu farby biokrbu môže dôjsť nesprávnym použitím ako napr. Aké doplnky biokrb ponúka?


Doplnky sú spravidla ponúkané ako príslušenstvo a môžu to byť: kamene lesklé alebo štiepané, keramické polienka, aroma mištičky, reflexné ohnisko. Doplnky je vhodné dokupovať podľa nálady a individuálneho vkusu.

Každý biokrb spaľuje kyslík v . Konštrukciu tvoria čierne kovové vzpery, ktoré kontrastujú s bielymi kameňmi a prvkami ohňa. Súčasťou biokrbu sú dekoračné kamene. Zaobstarajte si originálnu ozdobu svojej domácnosti.


Lesklé lávové kamene (čierne). Warning: Last items in stock! Availability date: Ako sa Vám páči tento produkt? Ohodnoťte ho prosím, len jedným kliknutím na príslušný počet hviezdičiek: Currently 6. Vaše otázky posielajte tu: Náš e-mail.


Predám biokrb Qubik vo farbe antická meď. Je vo veľmi dobrom stave, zahorenie vidno len na horáku. Biokrb slúžil ako výstavný kus. Technické parametre: Výška x šírka x hĺbka - 400x500x1mm Hmotnosť - kg Menovitý výkon - max.


Všetky biokrby potrebujú k svojmu fungovaniu aj príslušenstvo. My máme v našej ponuke najmä krbové náradie, dekoračné kamene do biokrbu , rôznu výzdobu a samozrejme aj palivo pre biokrby, čo je biolieh. To sa dá kúpiť v balení liter aj litre, ktoré je cenovo výhodnejšie. Výzdoba a doplnky priamo do krbu sú . Internetový prodej biokrbů.


V nabídce jsou nástěnné, stolní, volně stojící krby značek Brasa, Bio Fires, Bio-Blaze a doplňky ke krbům. Bio ethanol krb můžete umístit kamkoli. A nabídka materiálů, provedení a designů je široká, můžete mít bio krby z ušlechtilé oceli, keramiky, kamene i skla.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba