Fatrafol 806 certifikát

V rámci počátečních zkoušek byly ověřen tyto vlastnosti: Vlastnost Zkušební norma . ETA certifikát Fatrafol -S. Konštrukčno- technologické predpisy: Konštrukčný a technologický predpis Fatrafol - S (strešný) Konštrukčný a technologický predpis Fatrafol - H (spodná stavba). Detaily Fatrafol - S (strešné) Detaily Fatrafol - H ( spodná stavba). Konštrukčné predpisy spodnej stavby- špeciálne: Konštrukčný predpis . Vhodná na izoláciu spodných stavieb proti zemnej vlhkosti, tlakovej vode a radónu Ekoplast 806. Proti ropným látkam vhodná na izoláciu spodných stavieb proti zemnej vlhkosti, tlakovej vode a radónu Ekoplast 806.


Fólie se aplikují v souladu se zásadami stanovenými v konstrukčních předpisech FATRAFOL -H a FATRAFOL - HP. V izolačnom systéme zabranuje úniku . IZOLAČNÍ SYSTÉM SPODNÍCH STAVEB. EKOPLAST 8(proti ropným látkam, benzínu a radónu).


KONSTRUKČNÍ A TECHNOLOGICKÝ PŘEDPIS pro aplikaci izolačních fólií ve spodních částech staveb proti vodě, některým kapalinám a radonu . It hinders leakage of petroleum substances into surface moisture and groundwater in the waterproofing system and simultaneously it fulfils a function of insulation . Název: Konstrukční a technologický předpis pro aplikaci hydroizolačních fólií z produkce Fatra, a. Napajedla, ve spodních částech staveb, proti vodě,. Partizánske - Predaj: - izolačné fólie z mäkčeného PVC - hydroizolačné fólie FATRAFOL - izolácie strešných plášťov - izol. Izolácie proti tlakovej vode a radónu.


Izolačná fólia Ekoplast 8- Ekoplast hr. Je určená na konštrukciu izolačných plášťov pri ochranných systémoch vody proti únikom ropných látok pri manipulácii a skladovaní. Nesmie sa použiť na konštrukciu izolačných plášťov proti únikom benzínu.


Izo lační fólie z PVC-P Ekoplast 8, platnost do . Certifikát systému řízení výroby č. Praha, pracoviště Zlín pro hydroizolační fólie. ProtokOH O měření – Součinitel difuze radonu ve . V praxi se používá FATRAFOL H. Folie z PVC, které zároveň slouží jako protiradonová izolace. Položení může provádět pouze firma, která má od výrobce fólií certifikát. Naše učiliště má tento certifikát.


Konstrukční a technologický předpis hydroizolačního systému FATRAFOL -H. Fatrafol 8– splňuje funkci protiradonové ochrany, slouží k izolaci. Na montáže máme bez výjimky pracovníky vyškolené a jsme schopni doložit jejich proškolení certifikáty.


Střešní PVC-P fóliové systémy – FATRAFOL - S. Jsme certifikovaná firma pro provádění hydroizolací základů, izolací proti radonu a chemikáliím fóliemi Fatrafol společnosti Fatra. Každý z nás si představí pod pojmem voda život. Ve stavebnictví je tomu ovšem naopak. Na většinu stavebních materiálů a konstrukcí má voda neblahý vliv a proto musíme tyto stavební konstrukce před ní chránit.


Dalším pro nás nepříjemným a nežádoucím fyzikálním médiem, je radon. To že bol práve Váš dodávateľ preškolený na systémy FATRAFOL môžete overiť - vypýtajte si certifikát na realizáciu systémov FATRAFOL vydaný našou firmou FATRA IZOLFA,a. Prehlásenie o zhode SK EN.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba