Dom z keramickeho kompozitu

Jedná sa o projekt Laguna ako je na fotke. Chcem sa hlavne spýtat či stím ma niekto skusenosti. Zatial v tom vidím len výhody ako je tepelna vlasnost múrov, cenová dostupnost a rýchlost výstavby.


Projektová dokumentácia je zahrnutá v cene. Rovnaká cena platí pre domy z nášho katalógu, aj pre projektovanie a výrobu domu na mieru. MODERNÉ NÍZKOENERGETICKÉ DOMY.

Objavte čaro keramických montovaným domov , ktoré Vám umožňujú neskutočne rýchlu výstavbu. Ich protipožiarna odolnosť. Zabezpečte si to prostredníctvom hmoty s vysokou izolačnou schopnosťou zo stien z keramického kompozitu. Naša spoločnosť sa zaoberá výstavbou úsporných rodinných domov na báze výlučne prírodných materiálov, Viac.


Len prísť a nasťahovať sa. Stavba keramických domov na kľúč je ekonomickým, pohodlným a navyše zdravotne nezávadným riešením pre Vaše bývanie. Postavte rýchlo a výhodne.


V ateliéri zatiaľ s takouto výstavbou nemáme priamu skúsenosť, ale dlhšie sa snažím sledovať tento typ stavieb. Rovnako v poslednom roku sa na mňa obrátilo viacero čitateľov blogu, čo si o tejto technológii myslím.

Výrobca samotný materiál nazýva keramický kompozit. Využívanim prírodných materiálov chránime životné prostredie, ale predovšetkým zdravie ľudí, ktorí využívajú obývacie a pracovné priestory postavené na báze . Spoločnosť Prefa Bytča sa zameriava na výrobu železničnej prefabrikácie, zámkovú dlažbu, štiepané betóny, obrubníky atď. Základom rýchlej a kvalitnej výstavby je progresívna technológia keramického kompozitu. Práve tá sa používa na výstavbu novej generácie keramických domov. Už dlhšiu dobu je pritom známa v krajinách západnej Európy.


Keďže samotní zákazníci si ju taktiež chvália, je stále viac a viac preferovaná. V Novom bývaní sme tentoraz hľadali domov pre mladú trojčlennú rodinu, ktorá zapúšťa korene v Lučenci a jednoznačne túži po vlastnom domčeku. My sme sa rozhodli, že im odprezentujeme rôzne možnosti, aby si mali z čoho vyberať.


Prvou alternatívou bol drevodom, ktorý sa zatiaľ úplne na Slovensku . Aj keď na jednej strane sú v článku správne uvedené niektoré výhody výstavby domov z ľahkého keramického betónu, na druhej strane podané informácie a prehľad materiálov montovaných domov je neúplný. Pred pár týždňami sme sa o tejto možnosti dozvedeli, celkom nás zaujala, ale radi by sme sa porozprávali s niekým, kto už v takomto dome býva a vedel by nám poradiť. Keramické domy su zhotovené z vertikálnych konštrukcií vyrobených výlučne na báze prírodných materiálov. Použitá technológia je dobre známa v krajinách západnej Európy (Nemecko, Rakúsko), kde dosahuje výborný ohlas u zákazníkov a dostala sa do popredia vo výstavbe nielen rodinných domov , ale aj pri domoch . Na rozdiel od nich však stavebné technológie využívajúce ich unikátne vlastnosti už dávno prekonali stavby z tehál. Keramický kompozit z ktorého sa dajú odlievať celé steny spája výborné vlastnosti keramickej hmoty s ďalšími výhodami.


Možno si to predstaviť tak, ako keby celá stena bola jedna tehla. Ahojte, pomaly začíname uvažovať o stavbe domu a robíme si prvotný prehľad.

Ako asi každý aj my sa snažíme pozerať na čo najekonomickejšiu prevádzku a náklady na výstavbu. Vzhľadom na efektivitu a náklady nás zaujal montovaný keramický dom. Rada by som trošku rozprúdila debatu, načerpala . Objevte kouzlo keramických montovaným domů , které Vám umožňují neskutečně rychlou výstavbu. Jejich protipožární odolnost nemá konkurenci, napadnutí roztoči je vyloučené, při použití minerální vlny jako tepelné izolace jde o difúzně otevřenou stavbu, . Týmto spôsobom sa eliminujú nielen vplyvy zemného radónu ale aj všetky tektonické vplyvy, ktoré sa môžu eventuálne . Keď sa však ku „keramike primieša betón, vznikne inovatívny stavebný materiál: keramický betón. Dom postavený z keramického betónu sa vďaka kombinácii týchto rozdielnych komponentov vyznačuje výbornou tepelnou a zvukovou izolačnou schopnosťou, takže je v ňom po celý rok príjemná klíma.


Predaj a prenájom nehnuteľností, bytov, domov , chát, chalúp, pozemkov, kancelárskych i výrobných priestorov. Na prvý pohľad už vôbec nepoznáme, akou technológiou bol ten či onen rodinný dom postavený. Nové technológie výstavby neustále pribúdajú.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba