Celoročné pneumatiky diskusia

Delenie na zimne a letne si vymysleli marketingovi kreativci a vsetci im to zozrali aj s navijakom. Zimne gumy su vraj super na sneh. Ako casto je sneh na ceste u nas?


Nikdy a nikde som nevidel priame porovnanie zimne a celorocnej a letnej pneu. Túto ťažkú úlohu nezvládol zo šiestich testovaných modelov ani jeden. Dvom modelom udelili testujúci hodnotenie „uspokojivý“.


A ako kompromisné riešenie prináša celý rad nedostatkov, preto by. Uvažoval som nad výhodami a napadli ma tieto: -nemusím sa v prípade prvého snehu a ľadu plašiť - nedostanem v takom prípade ani pokutu -na mokrej ceste budú lepšie odvádzať vodu ako . Investovať do ich kúpy alebo radšej siahnuť po klasike? Celoročné pneumatiky sa v ponuke výrobcov a predajcov objavujú v čoraz väčšom zastúpení. Radšej lacnejšie letne aj zimné?


Prečo potom v testoch niektoré kvalitné celoročné predbehli hlasické zimné? Ak sa jazdí málo a väčšinou v meste a na dôvažok na juhu SK , tak celoročné sú vhodná alternatíva. Zistite kedy sa oplatí používať celoročné pneumatiky. Poznajte vady a zálety celoročných pneumatík. Zdravim vas pani chcem sa opytat co si myslite celorocnych pneumatikach?


Da sa na tom jazdit bez vyraznych obmedzeni alebo je to prakitcky nepouzitelne? Je mi jasne ze sa musi jazdit opatrnejsie takze poprosim bez kritiky. Skúsenosti s pneumatikami Michelin Cross.


Nissan Pathfinder- celoročné pneumatiky. Diskusia k článku Použitie zimných pneumatík je u nás pevne zakotvené v legislatíve. Začína sa obdobie prezúvaní letných pneumatík za zimné. Preto nemecký časopis Autobild otestoval celoročných pneumatík. Aby ste nad celoročnou pneumatikou vôbec mohli začať premýšľať, mali by ste žiť na mieste, ktorému sa vyhýba severská zima a záveje.


Slovensko do istej miery spĺňať – v strednej Európe totiž za posledné roky poznáme skôr snehovú kašu, mokrú a zamrznutú vozovku a všeobecne . Re: Celoroční pneumatiky. Prehľadné testy letných aj zimných pneumatík. Výnimočná priľnavosť na suchom povrchu a odozva pre náročnú športovú jazdu. Nie každá pneumatika je vhodná na vaše vozidlo. Radi vám pomôžeme nájsť tú pravú pneumatiku.


Podrobnosti o pneumatike. Terénne SUV 4xpneumatiky pre off road automobily nájdete v ponuke vo variantách zimné, letné aj celoročné , od popredných a významných výrobcov. Ja tiež uvažujem na neupravenú suzuki vitaru dať T ale ja to chcem ako celoročné pneu. Ak budem myslieť na to aká bola napr.


Počítam s tým, že celoročná pneu nie je zimnou pneu, ale dúfam, že podľa popisu tovaru to bude v priľnavosti i spotrebe posun v pred k lepšiemu. Presnejšiu odpoveď budem môcť dať po zime :-) Je táto recenzia užitočná? Kormoran je pôvodne poľský výrobca pneumatík, ktorý je súčasťou koncernu Michelin. Pneumatiky , ktoré vyrába sa snažia vyrábať za prijateľnú cenu zodpovedajúcu kvalite pneumatík Kormoran. Pneumatiky vám umožňujú skombinovať výkonnosť a bezpečnosť nezávisle od štýlu jazdy alebo spôsobu využitia vášho auta.


Mozno to patri viac do poradne pri kupe ale mam dilemu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba