Ako predat hluzovku

Hluzovky patria medzi najdrahsie potraviny sveta. V Madarsku je vsak zber povoleny. Rastu aj u nas ale su chranene. Zucastnil som sa niekolkych polovaciek na hluzovky.


Na Slovensku bola zalozene zdruzenie hluzovkarov. Preto ich zbierame, spracovávame a uchovávame s nejväčšou starostlivosťou.

Na konzerváciu používame výhradne médiá najvyššej kvality s mnohými prínosmi pre zdravie. Našou filozofiou je symbióza medzi potešením a výživou, ktoré z jedla získavame. Všetky naše produkty sú vyrábané ručne, výradne z prírodných ingrediencií. Považujeme hľuzovky za jedinečný dar prírody. Nepoužívame žiadne syntetické arómy alebo chemické metódy konzervácie.


Predaj to do nejakému emirovi. Tých zákonom chránených? Ak to boli bielohľuzovky, žiadny problém.

Usilovná sučka Kitty nahlas ňuchá a prednými labami hrabe v hromade opadaného lístia. Jej pán Peter Mészáros (34) pribehne k psíkovi, začne lyžicou prehŕňať zeminu, až v nej nájde nenápadný malý poklad - chránenú hľuzovku letnú. Unikátny, takmer dve kilá vážiaci exemplár hľuzovky bielej našli talianski zberači. Ide o najväčšiu hľuzovku bielu, aká kedy bola vo svete objavená.


Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Hodnotenie Otázky Moje inzeráty Pridať inzerát.


Inzeráty predam hluzovku. Bezplatná inzercia, predam hluzovku predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. V našej hľuzovkárni (hľuzovkovom sade) sme vysadili na druhy hľuzoviek, ktoré sa u nás prirodzene vyskytujú - hľuzovka letná (Tuber aestivum) a hľuzovka Borchiova (Tuber borchii).


Okrem toho ešte juhoeurópsky druh hľuzovka čierna ( Tuber melanosporum). Ak sa to podarí, prvé hľuzovky budú na predaj už za 2-roky. Ponukam na predaj hluzovku bielu a ciernu naockovanu na sadenici duba zimneho. Vysoka uspesnost pri pestovani.


Informacie o postupe pri vysadzani, starostlivosti a zbere samo. Hľuzovky Charakteristiky druhov.

Najdôležitejšie fakty o hľuzovkách: 1. Sú vreckaté huby patriace do umelo vytvorenej skupiny podzemných húb. Vozili sa na predaj do Viedne. Takže historia a tradíci u nás je.


To že sa hluzovkách málo hovorí je dané tým že ich nevidiet sú podzemou a sú hlásené len ojedinelé výskyty. Moje prieskumy zamerané všeobecne na . Francúzske čierne hľuzovky z Périgordu sú síce až druhé najdrahšie na svete, Francúzi však na ne nedajú dopustiť. Aj keď ich cena je tretinová v porovnaní s bielymi hľuzovkami z piemontskej Alby. Keď najslávnejší francúzsky kuchár Paul Bocuse preberal od prezidenta republiky . Kuchár musí zaobchádzať s ňou veľmi šetrne, pretože teplota vyše stupňov Celzia je pre osobitú arómu huby osudná.


Nie je na svete veľa delikates, ktoré treba najskôr prácne hľadať a následne dolovať zo zeme. Znalcami sú označované za diamanty gastronómie. Patria medzi skutočné lahôdky a tomu zodpovedá aj vysoká cena za kilogram. Dlho sa nevedelo čo sa za týmto tajomný, nepravidelným a tak . Plátky čiernej letnej hľuzovky konzervované v jedinečnom, za studena lisovanom olivovom oleji z domácej balkánskej produkcie, s ktorým vytvára tu najlepšiu kombináciu k ochuteniu Vášho pokrmu.


Je ideálny na cestoviny, do rizota, vajíčom či iba na krajček opečeného chleba k vínu. Postupy na prípravu jedál nájdete v .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba