Turmerix účinky

Prírodná látka piperín použitá v zmesi TURMERIX kapslí pôsobí aktivačne, zabezpečuje dosiahnutie účinných koncentrácií v telových tkanivách a zároveň predĺžuje trvanie účinku. Turmerix kapsule zabraňujú nadmernej zrážanlivosti krvi, sú vhodné pri žilovej trombózy, zápaloch žíl, hemoroidov, na zlepšenie mikrocirkulácie pri diabetickej nohe a nehojacich sa ranách, na ochranu cievneho systému pred aterosklerózou u rizikových skupín, najmä diabetikov. Dá sa povedať, že najmä nemu vďačí rastlina kurkuma za svoje účinky.


Pozitívnym vedľajším účinkom kurkumy je, že je podstatne lacnejšia, pretože je získaná z vysušeného a pomletého koreňa rastliny, ktorý si možno ľahko zmýliť s rovnako zdravým zázvorom. Kurkumín je totiž hlavnou . Foto: Ilustračná Stockfreeimages.

Výskumy dokazujú, že spomaľuje progresiu Alzheimerovej choroby tým, že odstraňuje nános amyloydov v mozgu. Môžu za to jej liečivé účinky. Ich sila je obrovská, no s ňou aj nepríjemné vedľajšie účinky ! Svoje využitie našlo hlavne v ajurvédskej a čínskej medicíne. Bojuje proti zápalom, je vynikajúce . TURMERIX vzniká uzamknutím kľúčového génu bunkového jadra NF-kappaB.


Pôsobením na NF-kappaB sa zablokuje vznik viacerých chorobných procesov už v ich počiatku, na genetickej úrovni bunkového jadra. Obsah: kapsúl s obsahom 6mg rastlinnej zmesi. Zloženie: Biologicky aktívny komplex.

Upozornění: Tento podukt je doplněk stravy. Nejedná se o lék a nemá schválené léčivé účinky. Není určen jako náhrada pestré stravy. Uchovávat mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování.


Minimální trvanlivost je uvedena na obalu. Systémové orgánové účinky chybí - účinné látky pro rychlou inaktivaci nedokážou proniknout v potřebné koncentraci do mozku a tím zlepšovat mikrocirkulaci, ochrana kloubních chrupavek před degradací kolagenázy z důvodu rychlé inaktivace při běžných extraktech chybí. Přírodní látka piperin užitá ve směsi TURMERIX. Natívne, prirodzené kurkuminoidy v TURMERIX kapsliach na rozdiel od extraktov navyše obsahujú aromatické silice, ktoré pôsobia synergicky,.


Jeden z výskumov tejto priam posvätnej rastliny odhalil vyše 6potenciálnych preventívnych a terapeutických aplikácií, ako . Táto ázijská úžitková rastlina z čeľade zázvorníkovitých má vynikajúce protizápalové účinky a je preukázateľne antioxidantom. Najnovšie sa zistilo, že významne podporuje mozgové kognitívne funkcie, najmä u starších ľudí. Ide o prírodný a veľmi účinný mozgový doping. Výsledky výskumov boli zverejnené v American . Niektoré výskumy však naznačujú, že kurkuma znižuje účinky estrogénu pri niektorých rakovinových bunkách citlivých na hormóny, a tak môže mať kurkuma aj priaznivý efekt v týchto podmienkach.


Je však potrebný ďalší výskum. Ak vás čaká chirurgický zákrok: kurkuma môže spomaľovať zrážanie krvi, . Za lepšie vstrebávanie a zabezpečenie priaznivého účinku zodpovedá piperín. Turmerix kapsule Osoby bez zdravotných problémov sa po užívaní doplnku Turmerix kapsule cítia lepšie a po jeho dlhodobom .

Tento text o kurkuminu je jednou z kapitol mé připravované e-knihy o hlavních alternativních postupech při léčbě rakovin. V tých prvých menovaných sa kurkuma predáva s pátosom o všelieku, na obale má spravidla siahodlhý zoznam pozitívnych účinkov a je elegantne balená napr. Ako príklad uvediem tú z naturshop. Ale pridajme si aj tú známejšiu z teleshoppingu: Medosan .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba