Renovacia plastov v aute

Sú autá , na ktoré sa to hodí, aj také, na ktoré vôbec. Mnoho starších áut má všetky čierne plasty zašlé, čo totálne kazí dojem. Môžete použiť niektoré finty, ktoré sme spomínali v článku tipov na oživenie kolies, ako . PLASTIC CLEANER - Čistenie a obnova plastov : Univerzálny, vysokoúčinný čistiaci prípravok, vhodný na. Prípravok pre ošetrenie čiernych plastov ▻ Je určený k ošetreniu, ochrane a zlepšeniu vzhľadu extr.


Sprej na čistenie, ochranu a skrášlenie palubnej dosky a iných plastových komponentov v aute. Sada nie je určená pre povrch poškodený do hlbky na to slúži sada na renovaciu ▻ Balenie je určené na o. V ponuke Nášho eshopu nájdete rôzne čističe a oživovače plastov. CHEMICAL GUYS - SMARTWAX Dressing (473ml). Oživovač plastov SmartDressing je evolučný pokrok v profesionálnej starostlivosti o auto.


Prostriedok leští a čistí nárazníky, spojlere a rôzne iné plastové časti na aute. Najkompletnejší systém na opravu povrchových štruktúr plastov aký nájdete na trhu. HBC System Bje určený na opravu plastov s jemnou štruktúrou v interiéri aj exteriéri vozidiel. Pozostáva z piatich sprejov, ktoré po nastriekaní vytvrdnú do štruktúry rôznych hrúbok.


Systém Bponúka možnosť opravovať tvrdé a mäkké plasty v interiéri a exteriéri vozidiel, nárazníky, palubné dosky ako aj kožené a koženkové čalúnenia. System Bje použiťeľný aj na opravy iných materiálov, ktorých povrch tvorí štruktúra. Jedinečnou súčasťou tohoto systému je gél, pomocou ktorého je možné odoberať . Autokozmetika SONAX NANO PRO - eshop autokozmetiky Sonax, Sonax NANO PRO, Sonax XTREME. Chlopi, čo použiť na vonkajšie čierne plasty , hľadám nejaký normálny prípravok na zašednuté lišty, kľučky dverí.


Ahojte, pred pár týždnymi som prvý krát leštil a voskoval auto (ručne). Kedže som to robil prvý krát tak som trošku bokom zaštrajchol aj plasty dade , lebo som si myslel že to nevadí ked to trošku zachytím. Ale na tom mieste mi tie plasty ( bočnice) vybledli. Ostatně na oživení černých plastů je řada výrobků, sám mám doma nějakou lahvičku s takovým bílým mlíkem, který to fakt krásně tu černou obnovilo, škoda na to camrat tempo, zvlášť když.


To s tou horkovzdusnou pistoli funguje, ale podle me, kdyz by mel moznost nekde prijit s tim k autu , tak to udelal. Začal jsem se smiřovat s tím, že čím jsem starší, tím jsem asi větší nemotora. Plasty jsem měl světle šedé a na té šedi se spousta lehkých šrámů ztratilo. Opravy plastov , nárazníkov, líšt.


Sortiment pre opravu plastových častí (nárazníky, lišty). Vyblednuté,poškriabané,polámané plastové časti na automobiloch napr. Názvu produktu: od A po Z. Materiály pre opravy plastov ako sú laminovacie súpravy, polyesterové živice, epoxidové živice, sklenené tkaniny, tmely, farby a spreje, odmasťovače apod. Pri umývaní laku kuchynské saponáty neodporúčame, ale na interiérové plasty sú dobré. NÁŠ TIP: Nepoužívajte na čistenie interiéru rovnakú hubku, akou umývate exteriér vozidla.


Prehnuté plechy, poškriabaný lak či prepálené poťahy sedadiel. Bežné chybičky krásy, ktoré nájdeme na takmer každom slovenskom automobile. Ich veľké rozšírenie je podmienené predstavou vodičov, že každá oprava je nákladná a časovo náročná.


Renovácia a ochrana plastov ArmorAll. ARMORALL 300ml - lesklý. Starostlivosť o Auto Exteriér.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba