Zivotnost lexanu

Polykarbonát značky Lexan má vždy obojstrannú UV ochranu, ktorá ho chráni pred poškodením slnka, zožltnutím a stratou svetelnej priepustnosti. Lexan dáva na svoje produkty ročnú záruku. Ak iné polykarbonáty nemajú UV filter, ich životnosť je do prvej zimy. Ak majú iba čiastočný, teda z jednej strany, treba dať pozor . Pre dlhú životnosť je potrebné aby polykarbonátové dosky obsahovali UV filter, ktorý zaisťuje mimoriadnu odolnosť voči starnutiu vplyvom klimatických zmien. Pre optimálnu ochranu je potrebné, aby dosky obsahovali obojstrannú UV ochranu, nie iba z jednej strany.


UV filter - Všetky naše polykarbonáty majú kvalitný UV-filter, ktorý mu poskytuje ochranu pred vonkajšími poveternostnými podmienkami. UV-filter zabezpečuje dlhú životnosť (výrobcami udávaná min. rokov) a rovnaký optický vzhľad aj po niekoľkých rokoch. Obzvlášť polykarbonáty od zn. Nenesie žiadne náznaky toho, že by bola na pokraji svojej životnosti , takže si nemyslím, že sa zajtra pokazí a rovnako si myslím, že vydrží možno aj raz toľko emoticon BTW, neviem o tom, že by dnes dodával nejaký seriózny výrobca lexan bez UV. Takže Váš názor sú len hlúpe dohady bez akéhokoľvek . Zastresenie terasy lexan ci skridla - Terasa - str.


Zatrsesenie terasy - sklo - plexisklo - lexan 7. Ak sa rozhodneš vŕtať diery priamo do lexanu a uchytávať ho skrutkami, musíš vyvŕtať diery na skrutky dvakrát také široké, ako je driek použitých skrutiek. A samozrejme použiť podložky s. Predsa len, je to drevená stavba. Skleníky z lexanu , vysoká životnosť a záruka skleníka. To znamená, že ak máte na dome keramickú, betónovú alebo plechovú strechu, vhodný je rovnaký typ krytiny aj na zastrešenie terasy.


Strieška s krytinou má veľmi dlhú životnosť , ale patrí medzi finančne náročnejšie riešenie. Jestliže skleník vytápíte, vyplatí se spíše polykarbonátový. Díky tomu ušetříte až polovinu nákladů. Počítejte ale s tím, že tento materiál nemá takovou životnost jako klasické sklo, které je odolnější proti chemickým vlivům a vydrží proto déle jako nové.


Urobte silný a trvalý dojem ! Nerozbitnosť a nízka hmotnosť platní Lexan TM nahrádza sklo pri zasklievaní objektov všade tam, kde je potrebný priamy výhľad pri zachovaní výbornej priepustnosti svetla a dosiahnutí aktívnej bezpečnosti. Vyvážená kombinácia fyzikálnych, mechanických a optických vlastností, dlhodobá životnosť v prostredí s rozdielnymi . Dodáváme desky z plného polykarbonátu. Vhodné na skleníky, zastřešení pergol… Navštivte Koplast spol.


Pro normální čistění desek se doporučují následující postupy. Desku omýt vlažnou vodou. Omýt čistou vodou a osušit . Už vás nebaví dívat se na trávník zničený neustálým popojížděním auta? Proč vyměnit zastaralé kovové okapy za plastové?


Přesvědčí vás cena i životnost. Dlouhá životnost , nulové náklady na údržbu, vysoká odolnost vůči vlivům počasí… To je jen malý výčet. SOLLUX - jednoaxiálne spracovanie, kvalita ako ORGANIT, ročná záruka na materiál - dlhodobá životnosť.


LEXAN , RODECA - platne z polykarbonátu. Materiály nehoria a ani nešíria požiar. Sú vhodné na zimné záhrady, na deliace priečky, . Lexan - polykarbonátové dosky komôrkové ako aj plné sú vhodné na nerozbitné zasklievanie, presvetľovanie a zastrešovanie.


Sú vyrobené zo zdravotne nezávadného, mäkčeného PVC materiálu. Madlá sa montujú na pevný nosič zábradlia. Madlá MS Farby: čierna, hnedá, sivá, červená, modrá, zelená .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba