Tabla navrhy

OBJEDNAJ SI OD NÁS TABLO. A MY TI DÁME ZDARMA DARČEK. MINITABLO PRE KAŽDÉHO ŽIAKA! Vyber si návrh z našej galérie. Skontaktuje ťa grafik, ktorému.


Dnes má meniny Zora a zajtra má Miloš.

Svetový deň komplimentov. Ak máte záujem o vlastné originálne tablo , neváhajte a objednávajte tu! Priložte potrebné súbory a popíšte svoju predstavu o table.


Ušetri na fotkách a vytlač si ich priamo na tablo. Typ tabla : Poster - vytlačené na fotopapieri a . Maturitné a koncoročné tablá pre stredné a základné školy. Kreativite sa medze nekladú, najmä ak ide o maturitné tablá. Strednej odbornej školy z Levíc, ale aj Gymnázia Ladislava Novomeského zo Senice sa pri tvorbe svojho tabla inšpirovali prestížnym odovzdávaním filmových cien Oscarov.


Od prvotného návrhu , až po samotnú tlač.

Najlacnejšou je výroba tabla formou PVC samolepky, na ktorú Vám vytlačíme požadovaný motív. Potlačenú samolepku si sami nalepíte na Vami zvolený podklad. Druhou alternatívou je výroba maturitného tabla formou banerovej plachty, na ktorú Vám vytlačíme hotový grafický návrh. Súčasťou banera sú kovové očka, . Ponúkame Vám vyrobu profesionálnych rámovaných tlačených maturitnýchtabiel. Realizujeme fotografovanie na tablá , tlač tabiel, rámovanie tabiel a zasklievanie maturtiných tabiel.


Grafický návrh Vám vypracujeme v cene 25€. Cena zahŕňa grafický návrh podľa požiadaviek a predstáv študentov. Portál Maturitní tabla - virtuální výloha nabízí prostor pro umístění vašeho tabla. Také zde můžete nalézt inspiraci a další nápady pro vaše vlastní tablo.


Ak ste si nevybrali z našej ponuky, pripravíme Vám tablo podľa Vášho želania, stačí zaslať podklady a my Vám vypracujeme grafický návrh. Výroba a predaj maturitných oznámení, maturitných pozdravov, maturitných stužiek, šerp a maturitných pohárov. Váš podkla alebo umiestnite medzi podklad a . Nemáte zájem pouze o vytištěné fotografie, ale o vytvoření grafického návrhu celého tabla , vytištění na fotoplátno a předání již zhotoveného tabla ? Po grafické úpravě fotografií připravíme grafický návrh celého tabla , na které bude možné vepsat jména či přezdívky studentů, . Ako hovorí Dominika, s nápadom prišli chlapci. Pozerali sme rôzne návrhy a preberali to v triede ale ani jeden nebol taký, čo by nás všetkých oslovil.


Nakoniec prišli chlapci s tým, že by sme to mohli dať v nejakom retro štýle.

Také tablo na škole nemáme a že by bolo zaujímavé, keby sa v tom štýle aj . Tabla nesmí nijak ohrožovat ani pohoršovat veřejnost a zejména zákazníky GVB, nesmí být především vulgární, urážlivá, nebezpečná či jinak ohrožující veřejný pořádek či majetek. Zaslané návrhy pro zařazení do soutěže musí obsahovat: 1. Najstaršie maturitné tablá majú už viac ako 1rokov. Klasika sa už nenosí, a tak aj naši maturanti umiestnili do výkladov obchodov na Námestí slobody a na Belanského ulici, netradičné maturitné tablá.


Niekde visia fotky na špagáte iné sa topia vo farebnom svete. Nechýbajú vtipné prezývky študentov a krásne fotografie .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba