Fenolová pena

Vysokoúčinná tepelná izolácia pre vonkajšie kontaktné zatepľovacie systémy. Ideálna všade tam, kde potrebujeme eliminovať hrúbku tepelnej izolácie ( nedostatok miesta, kultúrne pamiatky, clonenie svetelných otvorov, zateplenie budovy s malým presahom strechy). Jadro dosiek tvorí tuhá fenolová pena s uzatvorenou . Dosky sú na obidvoch stranách vybavené povrchovou úpravou na báze sklenenej tkaniny, ktorá je s jadrom dosky spojená počas. Kingspan Kooltherm sú prémiové dosky s jadrom z tuhej fenolovej peny s uzavretou bunečnou štruktúrou.


Na oboch stranách sme ich vybavili povrchovou úpravou, ktorá zodpovedá konkrétnej aplikácii dosky. Túto povrchovú úpravu tvoria špeciálne textílie a kompozitné fólie, ktoré s jadrom dosky dokonalým spôsobom . Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Plastové rámy sú upravené fóliou s dekorom dreva bielej farby, ktorá prispela k zjednoteniu architektonického výrazu bytového domu.


Pohľady a čelá lodžiových dosiek sa zateplili kontaktným tepelnoizolačným systémom weber. Izolácia vyrobené z tvrdej polyuretánovej peny , dnes vyrábané pod označením PIR izolácie, sú izolácie s najvyšším tepelným odporom pri minimálnej hrúbke. Tieto izolácia nahradili skôr vyrábané izolácie pod označením PUR obsahujúce freón.


Používajú sa najmä na zateplenie šikmých striech nad krokvami a zateplenie . Najpoužívanejším zatepľovacím systémom pre obvodové murivo stavieb je kontaktný zatepľovací systém weber. Ponúkame vám výrobky od kvalitných výrobcov. Fasádne izolačné dosky na báze resolovej tvrdenej peny so zvýšenou tepelnoizolačnou schopnosťou.


Fenolická tvrdená pena , sklenená tkanina. Ružové fasádne izolačné dosky z tvrdenej peny s povrchovou úpravou zo sklenej tkaniny s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami, ktoré umožňujú . V prípade izolácií z tzv. Iný typ tepelných izolácií je založený na riadení sálavých tokov vo vzduchových medzerách. Vžil sa pre nich názov reflexná tepelná izolácia. Systémová súčasť kontaktného tepelnoizolačného systému Baumit Star podľa ETAG.


Fenolová pena (jadro), expandovaný polystyrénový granulát ( kašírovanie), prísady. Polyuretanová i polyisokianurátová pěna se používá mimo lití a stříkání přímo na stavbě i pro výrobu deskových materiálů. Desky je možno vyrábět způsobem řezání z bloků vzniklých volným pěněním nebo ve formách. Tenšie steny znamenajú viac svetla v interiéroch, príjemnejší a širší priestor na okná, zostane vám viac úžitkového priestoru na balkónoch a . Ktoré z nich spĺňajú požiadavku na bezproblémovú recyklovateľnosť, trvanlivosť a ekologickosť? Spĺňa to polystyrén, fenolová pena alebo kamenná vlna?


Ich jadro tvorí tuhá fenolová pena s uzavretou bunkovou štruktúrou, pričom dosky sú opatrené povrchovou úpravou zloženou zo špeciálnych textílií a kompozitných fólií. Fasáda je dvojitá, vnitřní plášťje opatřen kombinací tepelných izolací (EPS grafit, vakuová izolace, minerálnívlna, PIR pěna, fenolová pěna ) tak, aby byly co nejlépe využityjejich pozitivní vlastnosti a potlačeny nedostatky. Okenní výplně jsou osazeny do vrstvy tepelné izolace, podíl prosklení obvodových stěn je cca.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba