Farebný lak na drevo

Stačí si vybrať zo širokého sortimentu lazúrovacích lakov na drevo od . Vyberte si z ponuky produktov v kategórií Farby na drevo , laky , lazúry a oleje na drevo na EFARBY. Nachádzate sa v kategórii ekologický vodouriediteľný lak na drevo. Nájdete tu jednak ekologické laky na parkety a dlážkovicu, interiérové laky na nábytok a obloženie stien, ale aj vonkajšie bezfarebné laky na drevo.


Ak ste laik, tak si v menu v ľavo kliknite na Hobby kategórie.

Tie Vám poradia lak pre Vašu potrebu. Aplikácia opravného náteru na drevo , na ktorom došlo už k úplnej strate lazúry a na ktorom už došlo vďaka poveternostným vplyvom a UV žiareniu aj k jeho poškodeniu a zošednutiu, je omnoho viac nákladná a kvôli farebným zmenám dreva už často nie je možný pôvodný transparentný náter ale len náter krycí. Farebná hrubovrstvá lazúra na ochranu dreva vystaveného náročným poveternostným vplyvom. Vhodná na stavebné drevo , hlavne na okná a dvere. Drevo sfarbí, pričom zretelne zachováva jeho štruktúru.


Bezfarebné lazúry na vonkajšie použitie doporučujeme iba TOPLASUR UV PLUS v troch vrstvách. Hrubovrstvá lazúra TELUX a tenkovrstvá lazúra DIXOL patria k najobľúbenejším výrobkom z ponuky značky Balakryl. Tieto lazúrovacie laky zafarbujú drevo na požadovaný odtieň a zároveň zdôrazňujú jeho štruktúru a zachovávajú jeho prirodzenú krásu.

Taktiež sú spoľahlivou cestou, ako drevené povrchy chrániť pred . Vyberajte si Farby, laky na drevo podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Hrubovrstvová syntetická tixotropná lazúra. Tenkovrstvová syntetická lazúra s obsahom voskov a olejov.


Email vodou riediteľný na drevo a kov. Nátery od Belinky sú prostriedkami na ochranu a dekoráciu dreva. Drevo preventívne chránia pred drevenými škodcami, poveternostnými a mechanickými vplymi, a zároveň ho dekoratívne zafarbujú. Napadnuté drevo tiež môžu ozdraviť.


Aqualak je vodou riediteľný lak určený pre transparentné nátery výrobkov z dreva v interiéri. Vhodný je tiež pre povrchovú úpravu dreveného nábytku a hračiek z dreva určených aj pre deti do rokov. ADLER je výrobca lakov, farieb a prostriedkov na ochranu dreva a je lídrom v oblasti povrchových úprav nábytku, okien ako aj Do-it-Yourself produktov. OBI Univerzálna farba na drevo slonová kosť 7ml.


OBI olej na terasové podlahy 7ml Bangkirai. Xyladecor ošetrujúci olej bezfarebný l. Luxol Originál orech l. Ošetrenie povrchu pre drevo v exteriéri spĺňa nasledujúce funkcie: Farebný vzhľad a stálofarebnosť: na svetle stabilné farebné pigmenty v laku a farbách umožňujú docieliť požadovaný farebný vzhľad. Môžete použiť lazúru, alebo krycí farvu.

Bezfarbé nátery sú pre drevo v exteriéri vhodné iba za určitých podmienok. Argumentom za povrchovú úpravu dreva určeného do exteriéru je možnosť predĺžiť životnosť dreva , zlepšiť jeho úžitkové vlastnosti, zachovať alebo zdôrazniť kresbu a farebný odtieň dreveného povrchu. Náterové látky s rôznou intenzitou prekryjú farebné rozdiely. Základné brúsne laky a nátery sa . Lak na drevo je konečnou povrchovou úpravou dreva.


Lak povrch dreva dekoruje a zároveň ho chráni pred poveternostnými vplyvmi a nečistotami. Z našej ponuky si môžete vybrať vodouriediteľný, jednozložkový polyuretánový alebo syntetický lak na drevo. OLEJOVÁ TENKOVRSTVOVÁ LAZÚRA NA DREVO - rozpúšťadlová olejová lazúra na ochranné a dekoratívne nátery drevených povrchov. Náter neobmedzuje dýchanie dreva a vďaka zníženému obsahu VOC je tiež šetrnejší k životnému prostrediu.


Farba na nábytok chráni a ošetruje drevené povrchy. Lazúra je vhodná na nové. V našej ponuke nájdete základné farby na drevo , vrchné nátery či laky a lazúry vhodné na detský nábytok.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba