Smaragd kamen na predaj

Napríkla už starí Inkovia a Aztékovia považovali smaragd za posvätný kameň. Pravdepodobne najstaršie nálezy smaragdu pochádzajú z dôb faraónov z oblasti pozdĺž Červeného mora. Predaj drahých a liečivých kameňov, polodrahokamov,minerálov a šperkov z kameňov,stromčeky šťastia,darčeky z kameňa ,feng shui,liečivé kamene , neopracované kamene.


Zelené smaragdy pozná celý svet. Viete odkiaľ tieto žiarivé smaragdy pochádzajú?

Smaragd dostal svoje pomenovanie z francúzskeho Esmeraude a stredo anglického slova Emeraude, čo znamená zelený drahokam. Je členom rodiny berýliových. Smaragd získal svoju farbu zo stopy chrómu a čiastočiek vanádu vytvorených pri samotnom vzniku kameňa. Navyše má materské znamienka - inklúzie a . Vzácne kamene - polodrahokamy a výrobky z nich, v ponuke obchodu Tara Ezoterika, Konventná 1 Bratislava - Staré Mesto.


V ponuke vzácnych kameňov ( polodrahokamov) máme množstvo drúz, náramkov, príveskov, opracovaných aj neopracovaných kameňov. Poznáte telenovelu Esmeralda? Tak tento klenot má s ňou veľkú spojitosť.

V preklade sa tento kameň nazýva zelený drahokam. Patrí medzi najvýznamnejšie drahokamy podobne ako . Smaragd je kameň úspešnej lásky a privoláva domáce šťastie a vernosť. Blahodárne pôsobí na vzťahy. Je aj kameňom múdrosti, prináša bystrosť úsudku a pravdu, trpezlivosť.


Bol to aj partnerský kameň : darovali ste ho partnerovi a ak bol partner neverný, hovorilo sa, že smaragd zmení farbu zo žiarivej zelenej na škaredú hnedú. V mágii sa používa smaragd v kúzlach na podporu biznisu, predaja a na zlepšenie imidžu a verejného povedomia o podniku. Naše cena: 40Kč (s DPH). Vzniká v pegmatitoch a kryštalických bridliciach.


Nachádza sa tiež v náplavoch. Najstaršie smaragdy pochádzajú zo Zimbabwe – majú asi miliardy . Nejznámější odrůdy berylu jsou zelený SMARAGD a zelenomodrý AKVAMARÍN. Další jsou pak HELIODOR neboli ZLATÝ BERYL (zelenožlutý až oranžovohnědý) , MORGANIT (růžový), vzácný BIXBIT (červený), GOSHENIT (bezbarvý) a ZELENÝ BERYL. Oproti sytějšímu zbarvení smaragdu, které je způsobeno přítomností . SMARAGD - kameň nekonečnej trpezlivosti, privoláva domáce šťastie a vernosť, zvyšuje pocit jednoty a bezvýhradnej lásky.


Lieči negatívne emócie, pomáha pri klaustrofóbii. Poskytuje ochranu pred kúzlami, pomáha predpovedať budúcnosť.

Prírodný kameň Smaragd x 3cm. Prináša prosperitu, zbavuje nás negativity v živote. Je známy ako kameň úspešnej lásky. Podporuje partnerstvá a domáce šťastie.


Nejcennějším odstínem barvy tohoto drahokamu je sytě zelený tón s odstíny modré. Smaragdy světlejší barvy s odstíny žluté jsou nazývány jako tzv. Surový smaragd z oblasti Muzo. Přírodní kámen se může dále zpra. K stabilizácií kostí sa používajú kamene obsahujúce vápnik alebo fluor - napr.


Pomôcť môžu i aventurín, azurit, granát, jadeit, jantár, kalcit, obsidiá, perly. Krvný obeh - vysoký krvný tlak znižuje amazonit, safír, smaragd , lazurit, jadeit, sodalit. Nízky krvný tlak zvyšuje červený jaspis, granát, karneol, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba