Byvanie v zrubovom dome

My sa od jari chystáme konečne stavať náš vlastý zrubový dom a už sa nevieme dočkať. Práve vybavujeme všetky potrebné povolenia. V zrube sa býva určite inak ako v murovanom. Pár príkladov: omnoho menšie náklady na kúrenie.


Montáž takéhoto domu na stavbe a dokončenie konštrukcií je potom otázkou doslova niekoľkých dní či týždňov. Pozrite si dom , ktorý vás očarí jedinečnou atmosférou.

Mladý pár si postavil unikátny zrubový dom. S elegantným interiérom. Terasa lemuje prakticky celý dom. Snímka: Studio Hans Koistinen.


Mladý manželský pár si postavil elegantný zrubový dom z lepených hranolov z fínskej . Láka vás predstava dokonalého súladu s prírodou a bývanie v zrube? Zruby sa v poslednom čase tešia naozaj narastajúcej obľube a mnohí ľudia si tento typ stavby volia nielen ako chatu či víkendový dom ale aj ako rodinný dom na bývanie. Predstava je to iste krásna a zrub má mnoho výhod.

Zrubový dom postavený v lone oravskej prírody si manželia Peter a Klára vybrali z ponuky katalógových domov. Projekt si dali upraviť a prispôsobiť podľa svojich potrieb a predstáv. Dodávateľ stavby bola firma, ktorá má s výstavbou klasických drevostavieb bohaté skúsenosti. Pripravila im projekt, vybavila . V každom článku sa vám snažíme vždy pripomínať aké dôležité je poznať vlastný štýl, vlastný vkus, aby.


V dnešnej pretechnizovanej dobe sa dostáva do popredia otázka bývania ako životného štýlu, ktorý by mal slúžiť na regeneráciu organizmu a opätovnému načerpaniu síl. Pracovné vypätie človeka a časté stresové situácie , by mali byť vyvážené dobrou funkciou domova, ktorá je jednou z hlavných . K masívnym drevostavbám patria zruby a zrubové konštrukcie. Trámy či profily z masívu sú vodorovne kladené na seba a môžu byť v rohoch prekladané.


Montované alebo sendvičové drevostavby sú zostavené z panelov, ktoré . Záujem o drevostavby u nás síce silnie, často ich ale považujeme za nekvalitné lacné riešenie. Môžu sa vyrovnať tehlovému domu ? Ak ste v tejto oblasti skôr skeptický, rozhodne nie ste sami. Mnohí z nás považujú drevostavby za . ZRUBOVÝ DOM KONTIO – NEZAMENITEĽNÉ EKOLOGICKÉ BÝVANIE.


Očarila Vás tradičná zrubová architektúra, no túžite aj po štipke modernosti? Zrubové domy KONTIO sú správnou odpoveďou na Vašu otázku! Premeňte sen na skutočnosť – škandinávsky poňatá architektúra – priamočiara a účelná, krátka doba .

Bývanie hrá v našom svete dôležitú úlohu. Preto nie je jedno kde a ako bývame. Naopak, bývanie má každý deň obrovský vplyv na naše zdravie a pohodlie. Kontio zrubový dom oživuje blízkosť k prírode a vitalitu v tých, ktorí v dome žijú. Pre zrubový dom sa rozhodujú ľudia, ktorí nenávidia jednotvárnosť bielych murovaných . ALFA REALITY SK - Vám ponúka na predaj izbový rodinný zrubový dom pre viac člennú rodinu, ktorý sa nachádza v Prievidzi časť Hradec.


Aj keď názov tejto kategórie stavieb evokuje predstavuje predstavu o zrubovom dome , súčasnú technologickú úroveň presnejšie vystihuje pomenovanie montované stavby s použitím materiálov na báze dreva. K dom u patrí pozemok s výmerou 2ma dvor v spoločnom vlastníctve so susedom s výmerou 3m2. Obec pripravuje výstavbu ka. Naše drevenice sú celoročne obývateľné zrubové stavby, ktoré slúžia ako rodinné domy na trvalé bývanie alebo ako rekreačné (víkendové) domy, chalupy a chaty.


Francúz doniesol náčrt domu , Miloš Bronček zaplatil kanadských tesárov, ktorí učili slovenských, ako majú skladať jednotlivé kusy do seba.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba