Zľavy sme pobyty

Akciové pobyty vo wellness hoteloch. Ocitnite sa vo svete plnom pokoja a relaxácie, ktorý Vás očarí. Zažite pravý wellness hotel. Víkendové a wellness pobyty , dovolenky a zájazdy so zľavou až do.


Cestujte za najlepšie ceny na trhu s jednotkou v zľavách. Garantujeme Vám 1 spokojnosť a asistenciu s výberom vhodného pobytu či dovolenky.

Zľavy na pobyty pri mori aj ubytovanie na Slovensku. So zľavou je aj all inclusive dovolenka, pobyt v Prahe, adrenalínový výlet, luxusný hotel či chaty a drevenice na prenájom nielen v Tatrách. Milujeme cestovanie a zážitky! Hľadáte zľavnené pobyty ? Tak ste na správnom mieste. Vybrali sme pre vás všetky dostupné zľavy na pobyty , ktoré ponúkajú rôzne zľavové portály.


Overené a kvalitné pobyty na Slovensku aj v zahraničí. Aktuálne sme pre Vás pripravili zliav z kategórie Pobyty a cestovanie. Veľká Rača - zimný pobyt s polpenziou a neobmedzeným wellnessom kúsok od SKI .

Ušetrite a využívajte zľavové poukážky a kupóny - Nakupujte výhodne na internete - Zľavový portál - Sme zľavy - Zľavy sme. Ako náš poistenec si môžete užiť kúpeľný pobyt v najznámejších slovenských kúpeľných zariadeniach so zľavou až do. Stačí sa preukázať svojím. Keďže dlhodobo podporujeme darcovstvo krvi prostredníctvom projektu Moja krvná skupina , pre mnohonásobných darcov krvi sme pripravili špeciálne zľavy.


Krásne prostredie, milý a ústretový personál. Budeme radi ak nás znova prídete . Zarezervujte si svoj pobyt ešte dnes. Voľné izby sa rýchlo míňajú! Zábava, adrenalín, pobyty , ale aj užitočné veci do domácnosti. To všetko môžte nájsť na portal-zliav.


Vyberte si z bohatej ponuky zliav. Pobyty s deťmi, ale aj všetky pobyty pravidelne aktualizujeme, aby sme Vám priniesli najčerstvejšie informácie zo sveta ubytovania. Veď kto iný vám dá ubytovanie v Tatrách zadarmo?


Dovolenka u nás sa skutočne oplatí. Ubytujte sa u nás na noci a my vám dáme jednu noc zadarmo. Predĺžili sme vám váš pobyt , aby ste mali dostatok času na oddych, relax a zábavu počas dovolenky v našom hoteli.


Ak viete, aké procedúry chcete vyskúšať alebo viete, ktoré Vám prospievajú a chcete si ich vybrať sami, je pre Vás určený pobyt : - Ochutnávka kúpeľov SENIOR – 1. Chcem procedúry určené vopred.

Ak si prajete, aby sme Vám rezervovali pobyt , ktorý má nami starostlivo vybrané procedúry, rezervujte si:. Pre všetkých, ktorí oceňujú prvotriedny relax, sme pripravili oddychové wellness zázemie a služby, s ktorými načerpáte nové sily. Vďaka priaznivej polohe hotela si užijete Vysoké Tatry z blízka. Najväčšej popularite sa stále tešia zlacnené pobyty na Slovensku, poznávacie pobyty v Prahe, Paríži či v iných európskych metropolách, ktoré sa neraz dajú kúpiť aj za pár desiatok eur.


Slováci sa naučili cez zľavové portály výhodne nakupovať aj letné dovolenky. Apartmány Mountain Resort vo Vysokých Tatrách - dovolenka. Jesenný pobyt pre osoby na noci s Bolo úplne úžasne.


Boli sme druhý krát aj keď. Príjemný - dňový pobyt pre osoby v. Deti do rokov zdarma pre osoby alebo pre celú rodinu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba