Renovácie bicyklov

Poklad preto, lebo bicykel je spomienka na deda zo Záhoria. Pár faktov od majiteľky: bajk- ,,dedičstvo po dedovi zo Záhoria- pôvodne bajk jazdil záhorácke trasy, hlavne v okolí Malaciek,- dedo ho volal tátoš, neskôr na tátošovi jazdila . Predaj a servis bicyklov Košice, renovácie starých bicyklov , požičovňa bicyklov. Zrekonštruujeme tvoj starý bicykel. Vrátime mu funkčnosť a získa jedinečný štýl presne podľa tvojho vkusu. Rekonštruuješ bicykel svojpomocne?


Topoľčian: Staré bicykle sa v jeho rukách menia na unikáte kúsky! Vedeli ste, že v našom malom meste máme čoraz viac šikovných mladých ľudí? Ewžen, ten spolu s partiou blízkych ľudí rozbehol opravu starých socialistických bicyklov na naozaj unikátne kúsky! Repasovanie a prerábky bicyklov je kapitola sama o sebe.


Radi vidíme spokojného zákazníka, ako od nás s úsmevom na tvári odchádza na „novom“ bicykli. Každý človek je iný a tak isto aj každá prerábka je iná, špecifická. Bicykle vytiahnuté zo šrotoviska, stodôl, pivníc, nepojazdné, pojazdné, hrdzavé, s históriou alebo . Na šopách, v pivniciach i stodolách stále vieme nájsť zabudnuté zhrdzavené vehikle. U nás Vám zrenovujeme historické bicykle ako rekvizity, no najmä do plne funkčného stavu, pre každodenné používanie.


Renovácia rámov bicyklov už od Eur. Máte doma starý bicykel a uvažujete o jeho renovácií ? Postaráme sa o všetky hliníkové, oceľové, liatinové a kovové dielce. Povrch kovu zbavíme hrdze, pozinkujeme a nastriekame odolnou práškovou farbou podľa želania zákazníka. Na výber máte metalické aj nemetalické farby, . Dôkaz, že bicykel má dušu nie len v pneumatikách.


Mnoho z vás k nám donesie staručký bicykel po babke, znesený z povaly a podobne. Jeho znovuzrodenie je to, čo chcete . U nás v cyklomanii sa radi zaoberáme netradičnými zákazkami. A medzi tie posledné patrila výroba 15tich kusov fabrických bicyklov. Bicykel mám komplet rozobratý a viac menej aj obrúsený.


Neviem či stačí iba základná farba alebo treba aj plnič pod farbu. Lebo pri brúsení som si všimol, že pod farbou bol neviem či tmel plnič alebo základná farba. KAŽDÝM NÁKUPOM U NÁS PRISPIEVATE NA OZ DEŤOM PRE ŽIVOT. Deti sú naše najväčšie poklady, pre ktoré sme ochotní urobiť čokoľvek, kedykoľvek a kdekoľvek.


Obzvlášť vtedy, keď bojujú so zákernou chorobou, ktorá v nás vyvoláva strach a beznádej. Na to, aby sme mohli vykonať veľké čin, ktoré môžu zachrániť . Objednať sa môžete osobne, telefonicky alebo e-mailom na tel. PRONTO Servis – pri využití veľkého servisného balíka Vám po vykonaní servisu dovezieme bicykel zadarmo až domov (platí v rámci Bratislavy a okolia). Ponúkame kompletné renovácie starých a historických bicyklov.


Chceli by ste opraviť starý či historický bicykel a vrátiť mu tak zašlú slávu, ale neviete ako na to ? My vám veľmi radi poradíme a pomôžeme. Majiteľ Modrofúza tvrdí, že vie, že sa z renovácie mestských bicyklov nestane milionárom, ale vraj sa dá z toho vyžiť. Veď prvé peniaze, čo zarobili, vrazili do náhradných dielov. S manželkou Denisou každú chvíľu čakajú prírastok, a keď trochu povyrastie, určite preň postaví nejaký šikovný bicykel. Zaoberám sa renováciami technických zariadení, dopravných prostriedkov (ako bicykle , kočiare…), strojov a prístrojov a tiež čiastočnou alebo celkovou renováciou historických automobilov.


Ak máš doma aj ty starý bicykel , ktorý potrebuje vrátiť svoju funkčnosť a krásu, neváhaj a obráť sa na nás. Oprava bicyklov - servis bicyklov - SKI servis - servis lyží a snowboardov - cykloservis - Košice. Zoznam slovenského internetu na Azet Katalógu.


Pozrite si firmy v zozname, prehľadne usporiadané podľa kategórie, lokality. Akym sposobom sa odstranuje stara farba v domacich podmienkach ? Návody na údržbu a opravy bicyklov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba