Olejova lazura

PROFI OLEJOVÁ LAZURA je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých desek a podobných porézních materiálů na bázi dřeva, pro exteriérové i interiérové použití. Hodnotenie produktu:. Profi olejová lazura je určena k penetračním jednovrstvým lazurovacím nátěrům dřeva, dřevovláknitých desek a podobných porézních materiálů na bázi dřeva, pro exteriérové i. Osmo ochranná olejová lazúra je penetrácia a lazúra zjednotená v jednom nátere - inovatívna dlhodobá ochrana dreva na báze oleja.


Je založená na báze prírodných olejov, má otvorené póry a reguluje vlhkosť.

Prírodné oleje prenikajú hlboko do dreva, uchovávajú drevo zdravé a elastické a nenechajú ho vyschnúť. V jednom nátere poskytuje drevu vysokú a hĺbkovú ochranu voči poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Jaro už nám klepe na dveře a nás čekají nátěry a opravy dřevěných materiálů. Voda, výkyvy teplot a sluneční záření totiž dokáží se dřevem své.


Ale to nemusí být zdaleka naší noční můrou. Dnes si ukážeme, jak dřevo kvalitně ošetřit a co dokáže taková profi lazura na dřevo. Základem natírání je zbavit dřevo .

Jak opravit starý nátěr dřevěného plotu. OLEJOVÁ TENKOVRSTVOVÁ LAZÚRA NA DREVO - rozpúšťadlová olejová lazúra na ochranné a dekoratívne nátery drevených povrchov. Lazúra je vhodná na nové a obnovovacie nátery drevených stavebných dielov alebo konštrukcií napr. Na trhu jsou například jednovrstvé olejové lazury, které mají vysoký obsah sušiny , a proto dřevu poskytují vysokou ochranu. Penetrace dřeva jde v tomto případě do hloubky a navíc mu olejový nátěr propůjčuje přirozený vzhled.


Olejová lazura na dřevo tak vlastně šetří čas i peníze, protože postačí právě jen . Ochranná olejová lazura č. Komplexné systémy povrchovej úpravy dreva. Vhodná na palubky i ploty. Dekoratívny, transparentný, polomatný náter na drevo, vhodný do vonkajších priestorov. S otevřenými póry, nechá dřevo dýchat, snižuje bobtnání a sesýchání. Odpuzuje vodu, je mimořádně odolný vůči povětrnosti a UV záření.


Přírodní olejové lazury a barvy účinně chrání venkovní dřevěné plochy. Vsakují se hluboko do pórů dřeva, dokonale přilnou k povrchu a neloupou se, nýbrž se pozvolna vypařují a sprašují. Po určité době je jednoduše přetřete bez broušení. V naší nabídce lazur a barev na dřevo najdete základní olej, bezbarvou lazuru, .

Polotransparentná ochrana dreva na báze prírodných olejov s obzvlášť účinným UV filtrom a veľmi dobrou odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Vytvára prirodzený farebný efekt. Na bázi přírodního oleje s extra ochranou proti zamodrání, houbám, plísním, dřevokaznému hmyzu. L= cca 13m při nátěrech.


OSMO COLOR řeší povrchovou úpravu pro dřevo uvnitř na podlahy, nábytek, stěny a stropy i úpravu dřeva ve vnějších prostorách jako jsou fasády, zahradní domky,ploty, terasy a zahradní nábytek. Její UV-odolné barevné pigmenty ochrání přirozenou krásu mnoho let. Použité přírodní oleje se vsáknou hluboko do dřeva a ochrání prodyšný, vodoodpudivý, paropropustný povrch dřeva .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba