Bmw x1 skusenosti

Jazdené BMW X: Problémom je motor. Na jeseň minulého roku debutovalo nové BMW X, ceny staršej generácie by preto mohli čochvíľa príjemne klesnúť. Podľa skúseností je to skvelé auto, na jednu vec si ale treba dať pozor.


Ako je na tom najmenšie mníchovské SUV s bezpečnosťou preverilo Euro . Bavori už dlho špekulovali, či si ich najmenšie modely nekupujú ľudia len kvôli prestížnej značke, dizajnu a luxusným interiérom. Reakcia automobilky však .

Na svetových BMW kluboch fanúšikov nastala panika a hromadne pribúdajú diskusné fóra o rozpredaji šiltoviek, tričiek, rôznych príveskov a vyzdobených hrnčekov tejto mníchovskej značky. Dôvodom je chrlenie jedného nového modelu za druhým, vykrývanie miniatúrnych segmentov a búranie najväčšej . Vyskúšali sme si najnovší bavorácky prírastok vyskúšali vo verzii xDrive 20 teda s dvojlitrovým dieselom a pohonom oboch náprav. Dnes sú síce Audi Qči Mercedes GLK . BMW XxDrive 20d Středový panel testovaného auta se výrazně lišil od základní varianty BMW X1. Dominoval mu velký displej příplatkové navigace, která funguje bezvadně a chlubí se výtečným grafickým zpracováním. Navigace, audiosystém a všechny ostatní parametry se nastavují pomocí otočného . Test BMW Xsa nám pre počasie i problémy s technikou, ktorá počas sychravej zimy dostala zabrať.


Iba za nálepku BMW by sme si 1eur určite nepriplatili, ale po skúsenostiach s praktickou stránkou vaku na lyže by sme neváhali.

V praktickom vaku možno pohodlne naraz odniesť z auta až štvoro lyží. Model Xsvojím vnútorným priestorom vyhovuje párom, ale aj mladým . Zjišťovali jsme, zda se tato proměna povedla. Všetci radi škatuľkujeme, no Xsa nezmestí ani do jednej škatuľky. Již v říjnu by se měla začít prodávat nová generace mnichovského modelu X, která dala sbohem pohonu zadních kol a sází na pohon přední nápravy jako většina pseudoterénně tvářících se konkurentů. Jistá vyjímečnost tak vymizí a my byli zvědaví, jak si dosluhující generace vede po šesti letech na trhu . Tretí problém, ktorý som počas tej stovky kilometrov za volantom objavil je agresivita a živelnosť.


Najvýkonnejšia Xakosi nedriape tak, ako by som podľa výkonových parametrov čakal. Chýba jej iskra a viac agresivity. Informace, fotografie, video, diskuse.


Hodnotím Xako nie veľmi pekný crossover či SAV (Sport Activity Vehicle), ale na fotkách vyzerala vcelku pekne. Akoby jej chýbala robustnosť, zavalitosť BMW. Veľké presklené plochy okien pôsobia skôr prakticky ako dynamicky a športovo. Výborný výhľad z auta vytvára dobrý odhad a umožňuje jednoduchšie parkovacie . BMW Xje nejmenším SUV mnichovské automobilky. Technicky vychází z kompaktního hatchbacku jedničkové řady, ke kterému je také prostornější alternativou.


Na druhou stranu s vnitřním prostorem to tu není úplně slavné, Xjej má tak akorát a mezi konkurenty patří k uvnitř nejmenším automobilům. BMW Xprodělalo radikální změnu, která působí na fanoušky mnichovských zadokolek jako červený hadr na býka. Opravdu je ale nová generace taková tragédie?

Technicky vychádza z kompaktného hatchbacku jednotkovej rady, ku ktorému je tiež priestornejšou alternatívou. Na druhú stranu s vnútorným priestorom to tu nie je úplne slávne, Xho má tak akurát, a medzi konkurentmi patrí k vo vnútri najmenším automobilom. Stačilo by aj sDrive do podmienok, kde je . Zdravím, ma tu niekto skúsenosti s BMW x?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba