Wellness chemes

Vstúpte do sveta absolútnej relaxácie a oddychu kde čas plynie mimo vás. VodoliečbaProcedúry vodoliečby pmáhajú pri odbúraní stresu, bolestiach kĺbov, chrbtice, regenerácii svalstva, zlepšujú krvný obeh. Saunový svetSaunový svet ponúka druhov sáun pre Váš relax a duševnú pohodu - fínska, bylinková, soľná , infra a parná. Príjemný oddych a uvoľnenie ponúka wellness centrum so saunami, vírivkou, bazénom a masážami.


Dnes ušetríte 8€ vďaka zľave.

Mozaika zimných wellness pobytov hotelovej siete SOREA. Zimné obdobie na Spiši, vo Vysokých a Nízkych Tatrách je jedno z najkrajších období v roku. Po náročnom dni plnom zimných športov, turistiky alebo prechádzok zimnou prírodou každému dobre padne oddych vo wellness centrách hotelov spoločnosti.


Ponúkame bezbariérové ubytovanie, zdravotnícke služby, wellness , stravovanie vrátane špeciálnych diét v príjemnej reštaurácii. Izby vybavené hygienickým zariadením. Konferenčná miestnosť a reštaurácia.


V dvojposteľových, trojposteľových izbách.

Vstup do hotelového wellness : fínska sauna, bylinková sauna, . Sorry, this entry is only available in Slovak. Cez víkend alebo na Veľkú noc, Zemplínska šírava má svoju čarovnú moc! Oddýchnite si na mieste úzko spojené s krásnou prírodou, relaxujte a spoznávajte to krásne, to slovenské! Pri telefonáte s ubytovateľom povedzte, že kontakt ste našli na Sirava.


Vyberte si z variantov: Variant 1: . Hotel - EuroPenzión Salaš. Novozrekonštruovaný wellness ponúka: - klasická fínska (suchá) sauna - vírivka - perličkový kúpeľ - podvodná masáž - bazén - klasická masáž - Ceragem lôžko. Wellness , fitness centrum, rehabilitačné procedúry spôsobom vodoliečby a elektroliečby. Podporte nás svojím nákupom. Super wellness - Jozef Dulovič.


Na recepcii hotela celkom príjemný a priateľský prístup, horšie to už bolo v hotelovom bare keď neboli veľmi ochotný a výpomoc bola nejaká mladá brigadnička. Izby celkom v poriadku niektoré zrekonštruované. Skvely Valentinsky wellness pobyt. Odporucame wellness , ktory je krasny.


Už je to rok čo sme mali možnosť pomôcť pri rekonštrukcii rodinného hotela Chemes pri Zemplínskej Šírave.

Rekonštrukciou prešla recepcia kongresové priestory a komplet wellness s bazénom. Humenné sa vlani stal jedným z mála prosperujúcich podnikov v regióne východného Slovenska. Toto sú najlepšie wellness hotely na Slovensku . Jazdecký areál Brezany - netradičné zážitky postavené na. Zvýšenie kvality a doplnkových služieb v hoteli Chemes na.


Ubytovanie v lokalite Kaluža.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba