Tepovanie kobercov bb

Pre Banskú Bystricu a jej región zabezpečujeme tepovanie sedačiek, kobercov , matracov, postelí, čistenie kože, dezinfekciu bytov, domácností. Zvládneme či už menšie zákazky najmenšími strojmi Karcher, ale aj väčšie plochy strojom Santoemma Sabrina, vrátane rozsiahlych plôch výkonným strojom Sharon Brush s . Pranie rovnej aj tvarovanej bielizne. Predaj textilu a odevov.


Komplexný upratovací servis. Pravidelné a jednorázové upratovanie, čistenie kancelárskych priestorov, prevádzok, domácností. Porovnajte firiem v lokalite Banská Bystrica : POTES UPRATOVACIE SLUŽBY, Miroslav Jursík, Pramako s. Tepovanie kobercov , stoličiek, čalúneného nábytku. Pracujeme iba s ekologickými prostriedkami. Vysokokvalitné dvojfázové tepovanie.


Zabezpečujeme odborné hĺbkové tepovanie vozidiel, kobercov , matracov, sedačiek, gaučov. Vykonávame strojové čistenie sedacích súprav – sedačiek, čistenie kobercov a čistenie čalúneného nábytku profesionálnymi strojmi a prípravkami renomovaných firiem ako . Upratujeme, čistíme, umývame v Banskej Bystrici , alebo na celom Slovensku kancelárie, bytové domy, rodinné domy a byty. S firmou som sa hneď skontaktovala a dohodla sa na hĺbkovom strojovom čistení . AuTep - tepovanie a čistenie interiérov áut.


Najnižšia cena, najvyššia kvalita v Banskej Bystrici. Naša firma A SERVIS LIPKA, s. Ponúkame Vám lacné a kvalitné hĺbkové tepovanie a čistenie matracov, gaučov, sedadiel a kobercov na celom Slovensku. Strojové čistenie, tepovanie a dezinfekcia kobercov , sedacích súprav, sedačiek, čalúnených stoličiek, čalúnených kresiel, čalúneného nábytku, matracov, postelí. Upratovací servis pre domy, byty, kancelárie, pravidelné i jednorazové upratovanie pre dokonalú čistotu domácností a pracovísk.


Chemické čistenie šatstva, chemické čistenie koží a kožušín a výrobkov z kože a kožušiny, pranie a žehlenie bielizne, čistenie kobercov. Práčovňa - Veľkokapacitné pranie. Mobilná ručná autočistiareň Detva, Banská Bystrica tepovanie aut tepovanie sedacich suprav kobercov autofolie karbonove folie carbonove folie.


Podháj 6 Banská Bystrica. Ponúkame Vám univerzálne hĺbkové čistenie kobercov systémom suchého čistenia - bez použitia vody. Kvalitné kusové koberce za super ceny. Celý sortiment DIEGA na dosah: laminátová podlaha, koberce , PVC, vodeodolná podlaha LVT, metrážne koberce , záclony, garniže, tapety.


Penzión v Banskej Bystrici. Pri parnom tepovaní nadobudnú koberce , gauče a matrace stratenú sviežosť a farby. Pri maximálnej šetrnosti sa odstránia fľaky po káve či mastné olejové šmuhy.


Parné tepovanie je na rozdiel od klasického vhodné aj na vodu odpudivé látky a čalúnenia! Horúca para, až o teplote 140°C, uvoľňuje starú . Poraďte firmu na tepovanie sedačky a kobercov z okolia Bratislavy. Ahojte poradite dobru firmu na profesionalne cistenie kobercov a sedacky, stahujeme sa do domu a chcem to mat dobre vycistene. Upratovacie a čistiace práce, upratovanie po remeselníkoch a maliaroch, umývanie okien, sklenených stien, výkladov, tepovanie kobercov a čalúneného nábytku, čistenie.


Upratovanie, tepovanie a čistenie kobercov a sedačiek, umývanie okien, požičovňa tepovačov Kärcher. V minulých rokoch nám koberce čistila iná firma, ktorá vykonávala čistenie extrakčnou metódou a bohužiaľ koberce neboli nikdy tak dobre vyčistené, ako od pracovníkov firmy A SERVIS Lipka. Na kobercoch po čistení ostávali fľaky a celkový dojem kobercov nevyzeral vôbec . Vyčistíme bielizeň pre každého, perieme aj pre hotely, reštaurácie a iné zariadenia. Garantujeme precízny a profesionálny prístup založený na takmer ročných skúsenostiach.


Impregnácia plastových a gumených častí . Zadajte šírku a dĺžku koberca v metroch. Pre výpočet je použítá jednotková cena čistenia koberca 4. Obmedzenie : jeden rozmer koberca musí byť maximálne 5m. Umývanie okien Banská Bystrica vykonáva čistenie kobercov hĺbkovo, chemicky a dezinfekčne po celej Slovenskej republike, Česku, Rakúsku a Nemecku a je jedna z mála firiem, ktorá čistí koberce hĺbkovo strojovou metódou kotúčovými strojmi s rotačnými kefami.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba