Korba na fúrik

Detské záhradné fúrik kovový - Zelená. Bicykel je vyrobený z tvrdého plastu s guličkovými ložiskami, konštrukcia je kovová, korba je plastová. Korba na stavebný fúrik , 60L, Fe. Pozor: skladom posledné kusy. Náhradná korba pre fúrik l: doručenie domov alebo na predajňu.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Prezri si u nás korba na furik a porovnaj ceny v 10. Oceľová korba na stavebný fúrik je náhradny diel, ktorý ľahko vymeníte pomocou skrutiek. Korbu dodávame bez otvorov. Príspevkov v diskusii: 0. Vaša cena s DPH: 1EUR (51SKK) . Obchod železiarsky tovar, visiace zámky, cylindrické vložky. Hobby- náradie, voda, elektro.


Bez DPH: 1€ Cena s DPH: 1€.

Unikátna konštrukcia uľahčí prácu a zníži námahu na premiestnenie nákladu z miesta na miesto. Fúrik je vyrobený z robustných materiálov, korba je z odolného a kvalitného plastu. Predávame aj profesionálne stavebné elektrické píly BATTIPAV, PROGRESSA, ručné rezačky obkladov, lámačky a náradie na pokládku zámkovej dlažby, fúriky , stavebné podpery a ochranné pracovné prostriedky. Potrebujete ľahko prepraviť nejaký ťažký náklad a hľadáte pomocníka na záhradu alebo na stavbu? Potom určite oceníte tento klasický stavebný fúrik s objemom litrov.


Koliesko stavebné KSkorba l, Bantam koleso. Nenašli ste to, čo ste hľadali? Pomôžte nám pri zlepšení našej online ponuky!


Všetky uvedené ceny sú v EUR vrátane . Uvedené ceny a dostupnosť tovaru sú platné pre Vami zvolenú OBI predajňu. Stavebný fúrik s tvrdým bantamovým kolesom je vhodný na rôzne použitie v záhrade alebo na stavbe. Furik stavebny o 4BANTAM WW Kúpiť. FERMAT SHOP - ponúka bohatý výber elektrického, ručného náradia a súvisiacich produktov.


Popis: Veľká plastová korba pre motofúrik Motúčko pre ešte väčšiu kapacitu Vášho pomocníka. Bežné fúriky používaju litrovú nádobu. K motofúriku Motúčko sa dodáva litrová nádoba a tento produkt kapacitu zvyšuje až na 1litrov.


S naloženým fúrikom možno prejsť aj po nespevnenom teréne, po doske alebo naklonenej rovine, dokonca až na lešenie. V porovnaní s pôvodným celodreveným fúrikom , ktorý sa zaraďuje medzi .

Prvé fúriky boli celé z dreva akurát koleso obopínal kovový rám. Postupom času sa modernizovali a nahradili ich celokovové,neskôr z gumovou pneumatikou na kolese. V takejto podobe ho poznáme dnes. Fúrik sa skladá z kovového rámu z rukoväťami, na ktorom je namontovaná korba -ložná plocha.


Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Množstvo: Obľúbený produkt Porovnať produkt. Nie sú dostupné žiadne hodnotenia.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba