Indikátorový papierik na moč

Univerzálne indikátorové papieriky sa po namočení do tekutiny ihneď zafarbia, a tak je možné odčítať hodnotu pH. Podľa odčítanej hodnoty pH zistíte, či je testovaná tekutina je kyslá (pH hodnota 0-7), zásaditá (pH hodnota 7-14), alebo neutrálna (pH hodnota 7). PH organizmu je možné zistiť zo slín alebo z moču. Testovacie prúžky na zistenie pH, glukózy, ketónov, bielkovín, urobilinogénu, bilirubínu či krvi v moči.


Vyšetrenie spočíva v tom, že do vzorky moču sa ponorí papierik , ktorého koniec sa po styku s močom rôzne zafarbí vplyvom chemických reakcií.

Podľa zafarbenia sa potom môže odhadnúť kyslosť moču a prítomnosť určitých látok ako napr. Cukor – Nález cukru v moči je varovné znamenie a mal by byť . Nové indikátorové papieriky , ktoré sú šetrné k životnému prostrediu, sú vyrobené unikátnym spôsobom, kde výsledná zmena farby je výraznejšia, zreteľnejšia a trvácnejšia, kým papierik neuschne. Základom celého procesu merania ph moču sú lakmusové indikačné pH papieriky ( ktoré sú dostať v lekárni, prípadne sa predávajú spolu s výrobokom Acidofit) ktoré poznáte určite zo základnej školy z chémie alebo možno s nimi pracujete aj dnes ak robíte v chemickom alebo potravinárskom priemysle.


Obchod overený zákazníkmi. Balenie: 1prúžkov (každý sa dá rozstrihnúť na polovicu a máte dvojnásobný počet) Rozsah pH stupnice: - - - - - - pH kúpiť, cena, predaj. DP HeptaPhan ks Zdravotnícka pomôcka, in vitro diagnostika, močové prúžky na analýzu moču.


HEPTAPHAN-Test slúži na zistenie prítomnosti bielkoviny, glukózy, ketónov, urobilinogénu, krvi a pH moče.

Vzniknuté zafarbenie sa odčíta najlepšie za denného svetla proti bielej podložke a porovná sa s farebnou stupnicou na obale. Vyhovujúce hodnoty sú označené v čiernom rámčeku. Indikačný papierik slúži na zistenie ph moču , rozsahu pH - 5. Papierik priložte k farebnej škále stupnice do sekún kým moč neuschne a porovnajte svoje pH. Výdaj lieku (prípadne iného produktu) nie je viazaný na predpis. Papierik sa v čase potreby vyberie z obalu a použije podľa návodu.


INDIKAČNÝ PAPIERIK , tuba prúžky, testovanie pH (4-4) moču , 1x1ks. Podobný produkt: , ZPV05NG - Diagnostické prúžky na vyšetrenie moču. Každý papierik je dostatočne dlhý. Na vyšetrenie použite čerstvý moč odobratý do čistej nádoby bez stôp umývacích prostriedkov a dezinfekcie. Indikátorové plochy sú umiestnené až na spodnom okraji a užívateľ je tak chránený . Vyberte z krabičky jeden prúžok a krabičku uzavrite.


Po jednej minúte pôsobenia vyhodnoťte sfarbenie papierika. Indikátorový pH papierik namočte na 1-sekundy do nádobky s močom a potom ho vytiahnite. Ak je tento pomer porušený, v organizme sa začnú objavovať rôzne problémy.


H indikačné papieriky sú pásiky papiera napustené lakmusom.

Sú ukazovateľom kyslého alebo zásaditého prostredia. Stačí kvapka moču ( najlepšie ráno nalačno) a papierik začne meniť svoje zafarbenie. Výsledok je možné si porovnať so . Pomocou indikačných papierikov 3vKOMPAVA 3-Test si vykonáte jednoduché, krátke a dôležité samovyšetrenie, ktoré môže odhaliť nebezpečné poškodenie organizmu!


Vyšetrenie moču je najdôležitejšou vyšetrovacou metodikou pri stanovovaní diagnózy v prípade ochorenia obličiek a. H moču skontrolovať aktuálny zdravotný stav . Tento test je hlavne citlivý na kyselinu acetoctovú a zachytáva jej koncentráciu nad 5-. Dôkaz ketolátok v moči má význam hlavne pre skoré . H: Chemický princíp: Dvojitý indikátorový systém. Používajú sa indikátory metylová červeň a bromthymolová modrá, aby sa dosiahla zreteľná farebná zmena z .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba