Garazova brana rozmer

Do garáže s týmto rozmerom brány by nemal byť problém zaparkovať väčšinu osobných áut. Táto šírka je dostačujúca pre dve osobné autá. Rozsah ve kostí (medzive kosti v šírke a výške na objednávku). RM) normovaný rozmer = dodávané normované ve kosti závislé od typu brány a motívu brány normovaný rozmer normovaný rozmer normovaný rozmer normovaný rozmer normovaný rozmer.


Pre určenie šírky garáže je zároveň rozhodujúci typ a veľkosť garážovej brány. Samozrejme, dôležité je zvážiť rozmery ideálne nielen z hľadiska vnútorného priestoru, ale aj vzhľadom na možnosti vášho pozemku.

Pokiaľ je to možné, vyhnite sa voľbe minimálnych rozmerov. V budúcnosti toto rozhodnutie isto oceníte. Stavebné rozmery otvoru pre osadenie garážových dvier.


Technické parametre garáží, garážových dvier a brán. Bránové a garážové pohony. Sekciová garážová brána s nadštandardnou hrúbkou sekcie, spoľahlivým chodom a dlhou životnosťou, ručné alebo automatické ovládanie brány so širokým. Maximálna šírka brány pre privátny sektor je m. Priemyslené brány vyrábame v .

Všetky tieto informácie sú potrebné na to, aby sme čo najlepšie prispôsobili rozmery garážovej brány stavebnému otvoru garáže. Budeme tak môcť zaručiť maximálnu životnosť celej brány, jej jednotlivých súčastí a pohonnej jednotky. Týmto spôsobom ušetríte aj finančné náklady – ak nám poskytnete . Ponúkame dodanie a montáž garážových brán výklopných.


Sme výrobca, preto môžeme vyrobiť brány na objednávku podľa presných rozmerov. Musíme poznať len rozmer montážneho otvoru a typ brány, ostatné nechajte na nás. Už sa nemusíte znepokojovať, že nenájdete bránu s potrebnými rozmermi.


Odstavte svoje tátoše na dákej rovnej betónovej ploche vedľa seba tak ako by boli v garáži a načrtnite si priestor okolo pri ktorom ešte dokážete pohodlne vyliezť z auta a to bude ten správny rozmer. Môžete sa vyšantiť a nakresliť garážove vráta a skúsiť či sa zmestíte druhým autom do garáže keď tam už . Opýtajte sa na termín dodania garážovej brány. Podľa typu výrobku a možností dodávateľa to môže trvať jeden až šesť týždňov.


S dodávateľom si vopred dohodnite rozmery stavebného otvoru na montáž brány (šírku, výšku, tvar ostenia , druh prekladu). Pred montážou brány musí mať garáž definitívnu . Aká bezpečná je Vaša garážová brána ? Rozmery garážovej brány. To bolo dosiahnuté niekoľko desaťročí trvajúcim, neustálym rastom rodinného podniku pod . Spôsob montáže sekčných brán.


Sekčná brána sa montuje na vnútorné ostenie garáže a vždy je osádzaná za otvor a nad otvor.

Bočné dráhy sú vedené v pravom uhle pozdĺž stavebného otvoru. Tento systém je ideálnym riešením pre garáže, ktoré sú postavené zároveň s líniou ulice, lebo pri otváraní môže brána využiť . Povrchová úprava garážovej brány je na výbere investora, a to buď hladká v ľubovoľnej farbe z palety RAL (polomatná), alebo s drevoimitačným nástrekom . Akciové ceny garážových brán ! Garážové brány nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba