Farebná tekutá guma

TEKUTÁ GUMA (TG) už samotná slúži ako dokonalá hydroizolácia, kompletný systém je naviac doplnený vodonepriepustnou podkladnou membránou Alfema. Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Jednozložkova univerzalná hydroizolácia UV-stabilna. Použitie na strechy, spodné stavby,jazierka,bazény.


Farebná tekutá guma je perfetknou hydroizoláciou pre Vašu strechu, terasu, základy,.

Je možné ju jednoducho aplikovať štetcom alebo valčekom. TEKUTÁ DLAŽBA je alternatíva, ako vytvoriť záťažovú a vysoko elastickú nášlapnú vrstvu v rôznych farebných modifikáciách. V kombinácii so širokou farebnou škálou žiarovo prefarbených kremičitých pieskov umožňuje profesionálovi aj domácemu majstrovi „vydláždit“ verandu, garáž, sklad či dielňu bez dlaždíc. Popis: Základ hydroizolačného systému TEKUTÁ GUMA ALFEMA - ALF TG50 tvorí jednozložkový materiál vyrábaná na základe ojedinelých patentovaných technológii na báze makromolekulárnych polymérov, elastomérov a syntetických živíc vo vodnej disperzii (tekutá elastomerická guma), trvalo elastický, pružný pri. Tekutá guma-ALFEMA (TG) ako taká je vyrábaná na vodnom základe a . BL1začne zasychať okamžite po ukončení aplikácie a dosiahne plného zaschnutia do hodín pri 20°C a pri relatívnej vlhkosti, zaschnutie pri plnom zaťažení hodín.


Celý zázrak sa skrýva v špeciálnej farbe - takzv.

DIP je tekutá farebná guma v spreji, ktorá da nový a moderný vzhľad vášmu autu, štvorkolke, motorke, skútru, kolesu, bicyklu. Záruka na materiál rokov a na prácu 5 . Prípravok na ochranu kožtičky v okolí nechtov pred zafarbením lakom, pečiatkami a ombré. Po zaschnutí vytvorí gumu na kožtičkách, ktorú po skončení maľovania ľahko odstránite. FOLIATEC Spray Film tekutá guma - Bronzová metalíza 1x400ml.


Môžete ju použiť ako poslednú ochrannú vrstvu na farebnú tekutú gumu. Ak sa rozhodnete aplikovať gumu napríklad na kapotu auta, jednoducho ju nastriekate ako farbu z plechovky. Vytvoríte tým gumový náter, ktorým dosiahnete efekt podobný matnej fólii.


Obľúbené je najmä striekanie . DIP možno použiť na oceľové a hliníkové ráfiky, na lakované povrchy, na kov, plasty, sklo, . Akciová cena len pre Vás. Poradca pri výbere farby, množstva. Plasti Dip Pearlizer sa aplikuje zväčša na existujúcu vrstvu Plasti Dipu, ktorej dodáva perleťový. PLASTI DIP - biely 400ml.


Plastidip - tekutá guma v spreji - 400ml. Odoláva kyselinám, soli, vlhkosti, oderu a.

Nástrekovy nástrek ,základným patentovo chráneným princípom tohto jednozložkového hydroizolačného a ochranného náteru je rýchlo tvrdnúca vrstva tekutej elastomerickej gumy, ktorá sa nastrekuje za studena. FAREBNÁ TEKUTÁ GUMA ALFEMA. STRECHY,TERASY, SPODNÉ STAVBY,BAZÉNY,BALKÓNY. Vítame Vás na stránkach našej spoločnosti. Ponúkame Vám kompletné služby v odbore našej pôsobnosti.


Neváhajte a navštívte nás v našom modernom zázemí. RUBBER Shield - vrchný náter, tekutá guma v spreji. Hodnotenie: Značka: Tikkurila.


RUBBER shield je revolučný náter odolný proti poškriabaniu a rozpúšťadlám - benzínu. Navrhnutý bol ako vrchný náter na povrchy, ktoré boli nastriekané najprv RUBBERcomp gumeným nástrekom. Pružný a elastický RUBBERshield .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba