Závesné háčiky na obrazy

IKEA - FIXA, 1ks háčiky na obrazy , Háčiky na obrazy majú niekoľko rôznych úrovní, ktoré uľahčujú nastavenie výšky obrazu, a tak jednoducho na stene zarovnáte. Háčiky na vešanie obrazov ks, háčiky na vešanie, vhodné na zavesenie obrázkov, alebo iných ľahkých predmetov na stenu. CLICK RAIL systém je variabilný závesný systém na elegantné vešanie obrazov. Je určený pre domácnosti i kancelárie,.


Pokiaľ si zvolíte povrch lišty pretierateľný - závesný systém po natretí farbou steny úplne zmizne. Tento závesný systém je určený pre.

Vitajte na stránkach vytvorených pre skúsených umelcov a kreatívnych nadšencov, ponúkame Vám maliarske a umelecké potreby, farby štetce, plátna, farby na sklo, hodváb, textil. Obrazové závesné systémy pre galérie,prezentačné priestory, kancelárie, byty, rodinné domy. Lišty z vysokokvalitných tenkostenných. Jeden obraz sa zavesí na dve lanká, preto výber závesných líšt a obrazových háčikov bude závisieť od predpokladanej hmotnosti obrazov. Vešanie obrazov nebolo nikdy jednoduchšie!


Pridávajte a premiestňujte Vaše obrázky úplne jednoducho, bez akéhokoľvek náradia. STAS vyrába moderné lišty pre závesné systémy, na ktoré môžete pomocou laniek a háčikov vešať rôzne predmety, nie len obrázky. Závesný systém na obrazy.


Vešajte Vaše výtvarné diela, obrázky, rámy a rôzne dekorácie jednoducho a flexibilne!

Naše patentované závesné systémy môžeme rozdeliť do dvoch hlavných . Nosnosť podľa typu steny – do kg. Jednoduché použitie – bez vŕtačky, bez hmoždinky, bez rizika, bez pokrivenia a bez zničenia. Blister obsahuje háčiky. Jednou z oblastí nášho záujmu je bezpečné upevnenie a zavesenie predmetov doma alebo v kancelárii.


V našom širokom sortimente nájdete rôzne lepiace produkty na uchytenie alebo zavesenie predmetov všetkého druhu. Mali ste niekedy dilemu, ako zavesiť obraz ? Stalo sa vám, že obraz , ktorý ste práve zavesili, je na krivo? Alebo na stene vydržal len chvíľu a proti vašej vôli sa rozhodol, že lepšie mu bude na zemi? Tak tento článok pre vás. Na úvod treba povedať, že voľba závesného systému závisí od dvoch vecí a to od . Háčiky sú jedným z najjednoduchších a najelegantnejších spôsobov uloženia tisícov rôznych výrobkov pre domácnosť.


Ak hľadáte spôsob, ako si zorganizovať a upratať doma priestor, Tesa vám s tým pomôže. S našim rozsiahlym sortimentom háčikov zavesíte takmer čokoľvek. Vešiaky, nástenné háčiky a háčiky pre obrazy.


Háčik na polohovanie, postup, na ťahací vak. Do spodného otvoru sa vešajú slučky, rebríčky alebo ťahací vak. Click Rail je flexibilný závesný systém, ktorý je možné integrovať do akéhokoľvek priestoru.

Zavesením alebo posúvaním laniek, prípadne aj s háčikmi na obraz smerom ku koľajnici, máte flexibilné možnosti v umiestňovaní Vašich malieb alebo .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba