Volania zo zahranicia orange

Užívajte si dovolenku v zahraničí bez obmedzení. S regulovaným roamingom komunikujete v krajinách EÚ za ceny ako na Slovensku. V pamäti Podobné Nezaujal vás žiaden z balíkov?


Jednotlivé volania , dáta a správy budú spoplatnené bežnými cenami podľa štandardného cenníka. Uvedené ceny sú vrátane 20 .

Ceny medzinárodných hovorov pri volaniach do krajín v rámci Európskej únie, Austrálie, Bosny a Hercegoviny, Srbska, Čiernej hory a Švajčiarska sa účtujú aj v závislosti od toho, či je hovor uskutočnený do pevnej alebo do mobilnej siete. EÚ komunikovať za ceny ako doma. Operátor oznámil roamingové podmienky. Reguláciu bude plne rešpektovať pri všetkých službách. Platí sa aj za prijatie MMS správy.


Zákazníci budú môcť už od polovice júna v zahraničí volať a posielať esemesky za rovnaké ceny ako doma. S dátami to také jednoduché nebude. Pre ešte výhodnejšiu komunikáciu zo zahraničia si môžu naši zákazníci aktivovať roamingový balík V Európe ako doma PLUS.

Hovory v EÚ môžu prijímať neobmedzene a bezplatne. Zároveň majú zvýhodnenú komunikáciu aj v ostatných krajinách sveta, a to vo výške . Orange ide nad rámec tejto regulácie. Za roaming považujú napríklad volanie zo Slovenska do zahraničia a nielen na slovenské čísla, ale aj na tie zahraničné. Ani jedno ale nie je pravda. Tento týždeň predstavil úplne nové tarify, pri ktorých (a to vrátane najvyšších) dáva len 1MB dát.


Roamingové volacie programy O2. Služby pre volania zo zahraničia a do zahraničia a pre dátovanie v iných krajinách. Kalkulačka roaming služieb a cenníky.


Tieto pravidlá sa na vás vzťahujú pri telefonovaní (na mobilné telefóny a pevné linky), zasielaní textových správ (SMS) a využívaní dátových služieb v zahraničí. SIM, volania , dáta, európska únia, SIM. Slovenskí operátori sa snažia držať krok a zákazníkom v predstihu ponúkajú zvýhodnené volania v zahraničí. Za volania , SMS a dáta od dnes platíte rovnaké ceny ako na Slovensku.


Ak máte paušál, môžete predplatené jednotky míňať priamo v EÚ. Obišla ju čiastočne iba 4ka. Pripravili sme pre vás tipy, na čo si dať v zahraničí pozor.


Aktivovala som orange roaming, ale ked chcem volat zo zahranicia , nejde to.

Na displeji mobilu miesto nazvu operatora je zobrazene Obmedzena sluzba a ked volam, dovoli volat len tiesnove volania. Vie niekto poradit, co s tym? V orange tvrdia, ze je vsetko v poriadku. VOLANIA DO ZAHRANIČIA ZO SLOVENSKA.


Ste doma na Slovensku a chcete volať do cudziny bez obáv z vysokých faktúr? S novými paušálmi Happy voláte do celej EÚ v rámci svojich voľných minút. Aj vy môžete volať do zahraničia výhodne! Pozrite sa, koľko stojí minúta hovoru do jednotlivých. Prijímanie hovorov je bezplatné.


Môžete využívať balík neobmedzených volaní a správ do všetkých sietí, bez príplatkov môžete čerpať . Voľné minúty do všetkých sietí sú k dispozícii na volania v štátoch. V Omôžu zákazníci už od 13. SMS-kovať a využívať svoj dátový balík v celej EÚ ako doma.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba