G200s40

ASPA G2Ssa natavuje plameňom na podklad opatrený penetračným náterom. Pás sa používa pre podkladové vrstvy a medzivrstvy s veľkou pevnosťou. Pás sa navrhuje proti zemnej vlhkosti spravidla v jednej vrstve, proti vode min. Pás se navrhuje proti zemní vlhkosti zpravidla v jedné vrstvě, proti spodní vodě minimálně ve dvou vrstvách.


DEKGLASS G2Snelze vystavit dlouhodobému působení UV záření. Ochrana staveb proti radonu z podloží.

Pás je možné použít jako protiradonovou bariéru. Nerozumiem však tej druhej vrstve - ten hydrobit má celkovo horšie vlastnosti. Nabízíme Vám kvalitní asfaltovou lepenku Sklobit G2Sza výhodnou cenu s dopravou po celé ČR.


U nás nakoupíte asfaltovou lepenku Sklobit G2Sz pohodlí Vašeho domova. Asfaltovaný hydroizolačný pás na sklenenej tkanine, krycou vrstvou z oxidovaného asfaltu s plnidlom, na vrchnej strane jemným minerálnym posypom a na spodnej strane separačnou fóliou. Objednávejte na bal = mtl: mm. SKLOBIT - GLASBIT G2S40.


Realizace : osobní odběr Brno nebo přímo sklady výrobce: Olomouc, Praha pro ostatní lokality na dotaz - nutno ověřit stavy skladů a aktuální ceny, případnou možnost dopravy na . Asfaltový pás charBIT G2Sna prodejně, do dnů doma, nákup asfaltového pásu charBIT G2Su nás bez rizika - dní na vrácení.

Składować i przewozić pionowo w jednej warstwie. Nie stosować i nie rozwijać w temp. Papa asfaltowa zgrzewalna podkładowa na osnowie z tkaniny szklanej. BIKUTOP G( G2S).


Technický list GLASBIT G2S40. Podkladní natavovací pás z oxidačního asfaltu. Výrobce: ICOPAL VEDAG CZ s. Asfaltový natavitelný pás z oxidovaného asfaltu s nosnou vložkou ze skelné tkaniny tloušťky mm, vrchní strana opatřena jemnozrnným minerálním posypem, spodní strana opatřena lehce tavitelnou folií. Použití: Pás je určen do hydroizolačních souvrství podzemních částí budov proti zemní vlhkosti,. Charakteristika a použití.


A 3H se používá jako provizorní krytina menších staveb, případně dočasných staveb, a také pro účely přiměřené vlastnostem pásu, může být použita jako separační vrstva v konstrukcích budov, a nebo také jako výztužná vložka do povlakových krytin vyráběných pomocí horkých asfaltů na stavbě . Na horním líci je pás opatřen jemným separačním posypem. Na spodním líci je opatřen separační PE fólií. A 3H sa používa ako provizórna krytina menších stavieb, prípadne dočasných stavieb, a tiež pre účely primerané vlastnostiam pásu, môže byť použitá ako separačná vrstva v konštrukciách budov, alebo tiež ako výstužná vložka do povlakových krytín vyrábaných pomocou horúcich asfaltov na . SKLOARD G2S- OXIDOVANÝ ASFALTOVÝ PÁS ZNAČKY WYNYARD Použití: Ve spodních stavbách proti vlhkosti a vodě.


Mám střechu dílny se sklonem , můžu použít na horní vrstvu Glasbit G2Sa co doporučujete pod něj? Dobrý den, GLASBIT G2S můžete použít jako střešní izolaci v kombinaci s jiným dalším asfaltovým pásem, například Hydrobit VS 35. Prečítajte si odporúčania na používanie Glasbit G2S40.


Sklobit mineral je určen do hydroizolačních souvrství podzemích částí budov proti zemní vlhkosti, proti volně stékající vodě i proti tlakové vodě.

Izolační systém se zde navrhuje zpravidla jako dvouvrstvý nebo třívrstvý. V hydroizolačních souvrstvích plochých střech se používá jako podkladní vrstva . Oxidovaný pás charBIT G2S40. Asfaltový pás s minerální vložkou-skelná tkanina s vrchním jemným posypem a spodní stranou opatřenou PE folií, určené pro hydroizolace proti spodní tlakové vodě, je vhodný na mechanicky namáhané izolační vrstvy a pro vytvoření střešních hydroizolačních . Povrchová úprava - vrchní. Typ nosné vložky, plošná hmotnost. Plošná hmotnost - informativní hodnota.


Největší tahová síla - příčný směr. Minimálne množstvo na objednávku je roliek.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba