Balakryl vzorkovnik farieb

RAD UNIVERZÁLNYCH FARIEB. Obľúbené univerzálne farby Balakryl sú určené na nové a renovačné nátery. Ich obľúbenosť spočíva predovšetkým v tom, že s nimi môžete natierať širokú škálu povrchov z dreva, kovu, betónu, plastu až po omietky, a to priamo bez použitia základnej farby (okrem železitých kovov). Výborná krycia schopnosť. Pre krycie farby veľmi dôležitý parameter, preto je Balakryl UNI mat v kategórii čo znamená, že pri 2–náteroch spoľahlivo prekryje povrch.


Vďaka kvalitným pigmentom a spojivu je náter hustý a ľahko.

Vodou riediteľná vrchná farba s univerzálnym použitím určená na nové aj renovačné vrchné nátery kovu, dreva, betónu, omietok a ďalších v interiéri a exteriéri. Náter poskytuje na povrchu účinnú ochranu a hladký matný vzhľad v širokej škále atraktívnych farebných odtieňov. Vodou ředitelná vrchní barva s univerzálním použitím určená k novým i renovačním vrchním nátěrům kovu, dřeva, betonu, omítek a dalších materiálů v interiéru i exteriéru. Nátěr poskytuje povrchu účinnou ochranu a hladký matný vzhled v široké škále atraktivních barevných odstínů.


Kam v kuchyni uložit neskladné poklice? Na co hledět při jejím výběru? Balakryl Uni lesklý je univerzálna vodou riediteľná farba na vonkajšie i vnútorné použitie. Farba je vhodná na drevo, kovy (aj pozinkované plechy, hliník), betón a ďalšie.


Oleje, farby , laky na kuchynské pracovné dosky Balakryl.

Kuchynská pracovná doska alebo vrchná časť jedálenského stola je taká časť nábytku, ktorá často prichádza do styku s potravinami. Preto ak hľadáte farbu na kuchynskú dosku alebo olej na pracovnú dosku, je potrebné ich natierať výrobkami určenými pre toto . Sme najväčšia špecializovaná sieť predajní farieb , lakov a príslušenstva v SR. Aplikujte na akrylátovú farbu Feelings Interior Paint ,alebo na iné vodouumývateľné nátery riediteľné vodou. Náter je priesvitný a preto konečný vzhľad veľmi závisí od základnej farby (Feelings Interior Paint).


Pri zmene svetla sa mení efekt natretého povrchu. Pozrite si návrhy na výber odtieňa zo vzorkovníka Taika. Tónovanie a miešanie farieb je rýchla a ekonomicky výhodná cesta ako pre zákazníkov vyrobiť neobmedzený počet maliarskych náterov, ktoré vyhovujú ich individuálnym požiadavkám a potrebám. Navštívte nás – ukážeme Vám vzorkovníky a palety farieb , z ktorých si môžete vybrať odtiene pre Vami požadovanú oblasť. Systém tónovania bol vyvinutý.


Báza BALAKRYL UNI mat - báza L,Z je vodou riediteľná akrylátová vrchná farba na univerzálne použitie určená na nové aj renovačné vrchné nátery na drevo a kov. Používanie vodou riediteľných farieb má mnoho výhod. Základné farby , vrchné farby , lesklé farby , matné farby , farby na okná a dvere aj radiátory. Vodou ředitelná barva k venkovním a vnitřním nátěrům plastických hmot (např. plastových oken, potrubí a elektrikářských lišt) zejména ABS, tvrdého PVC a . Ucelená produktová ponuka zahŕňa všetky druhy náterových hmôt na všetky druhy povrchov.


Johnstone´s určuje štandardy tohto odvetvia.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba