Vw caddy 1 9 tdi spotreba

Potřebujete dodávku nebo osobák? A co takhle obojí v jednom? Dozvíte se v něm kromě všeho . Nová generace VW Caddy je opět úplně jiná, než ta předchozí. Od rebrandovaného pick-upu, odvozeného od Škody Felicie, vedla v duchu dnešní módy cesta ke karoserii s integrovanou kabinou.


Caddy, postavený na základě minivanu Touran, konkuruje. Spotreba sa pri bežnom jazdení pohybuje okolo 6-litra, diaľničná jazda posunie túto hranicu „vďaka“ kratšiemu sprevodovaniu medzi 7-litrov. Ahoj, zvažuji koupi Caddyho, pravděpodobně v naftě, 1. Tdi , buď 55kw nebo 77kw, dle nabídky. A obecně mně na tom autě láká šoupací dveře, menší spotřeba , kufr zhruba stejný, menší cena (oproti stejném ročníku Sharanu), méně věcí co by se. Svůj život odstartovaly jako dodávky zaměřené na komerční využití.


TDI - a to je raketa s dobrou spotřebou! Potenciál však mají i jako civilní verze, přičemž i nadále hrají především na prostorovou notu. Automobil sme si nemuseli požičiavať od importéra, pretože vám predstavíme našu ročnú 2-miestnu dodávku Caddy Kasten 1. Jede velmi dobře, má nízkou spotřebu a je velmi spolehlivá. Jedním prodejcem mi bylo řečeno, že DPF v Caddy montovaný do všech 1. TDI , který se nabízel ve dvou výkonových verzích nebo kW, je ideální volbou pro řemeslníky, jako jste Vy. Vám spíše šestistupňovou dvouspojkovou převodovku DSG, která zejména při jízdě na dálnici snižuje otáčky motoru a tím i spotřebu a hluk.


Volkswagen Caddy s turbodieselem 1. TDI (1kW, 3Nm), který je . Co se týče motorizace doporučuji tento motor 1. Vyměnil jsem výfuk a udělal. Klady: Prostor, spotřeba , motor Tdi. Je dobré si připlatit a . To však nelze říct o problematickém 2. Der optional auch mit sieben Sitzen lieferbare Caddy Life ist die (späte) Antwort von VW auf erfolgreiche Autos wie Renault Kangoo, Citroen Berlingo oder Opel Combo Tour.


Karosserie und Innenraum sind gut verarbeitet, nur im hinteren Bereich erinnert das Interieur mehr an ein Nutzfahrzeug. Der l TDI -Motor stellt mit . Devatenáctistovka TDI postupně zmizela z nabídky, nahradil ji motor TDI o výkonu kW, dalším stupněm je kW. Dvoulitrové TDI lze mít také v provedení s výkonem kW, verze se . TDI s přímým vstřikováním common rail, který ve výrobním programu nahradil populární jednotku 1. TSI: Dva modely stejného výrobce postavené na stejné platformě se neliší cenou, svým charekterem však výrazně.


Přesto oba mohou útočit na stejnou cílovou skupinu. Lze však odpovědět na tolik zásadních otázek z úvodu najednou?

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba