Tmel na podlahy

Lepidlo na plávajúce podlahy D3. Na lepenie všetkých typov lamino a drevených podláh. Lepenie plávajúcich podláh – kombinácia masív - MDF.


Okamžite použiteľné, vynikajúca lepivosť v spoji pero-drážka. Spárový tmel vyplní veškeré mezery mezi jednotlivými prvky podlahy. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Naše firma Podlahy Lanškroun se zabývá prodejem a kompletní realizací podlah, od levných až po luxusní. Nabízíme naším zákazníkům široký výběr z kvalitních výrobků v oblasti podlahovin, strojů a příslušenství od renomovaných firem. MixFill Plus je vysoko-pevnostní tmel na vodní bázi určený pro rychlé a účinné tmelení spár a prasklin na dřevěných podlahách.


Výrobek po smíchání s dřevným brusným prachem a vodou vytvoří pastu s přírodním zabarvením podlahy. Tmely na podlahy a parkety Bona od Supellex. Prodáváme plovoucí podlahy, dřevěné, laminátové, vinylové či PVC podlahy.


Nabízíme také linoleum, marmoleum i profi nářadí a stavební chemii. Tmelenie parkiet - dôležitý krok pri renovácii parkiet.

Tesniace tmely pre priemyselné podlahy. Dvojzložkový tixotropný polyuretánový tesniaci tmel. Rýchloschnúci, pretierateľný, polyuretánový tesniaci. Lepení plovoucích podlah – kombinace masiv - MDF. Okamžitě použitelné, vynikající lepivost ve spoji pero-drážka.


Sleva , původně 48Kč. Cena s DPH v EUR: 1 EUR. Celke3Kč bez DPH 4Kč s DPH (1EUR). KAINDL Opravný tmel na podlahy Garance nejnižší ceny.


Všechny informace o produktu MASTER tmel na podlahy , kg, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze MASTER tmel na podlahy , kg. Pro všechny druhy dřevin. Označenie produktu: WOODSTEP TMEL NA PODLAHY (Akrylový). Relevantné identifikované použitia látky alebo zmesi a použitia, ktoré sa neodporúčajú: Relevantné identifikované použitia: tmel na tesnenie laminátových podláh a líšt.


Určené pre odbornú a širokú verejnosť. Použitia, ktoré sa neodporúčajú: nie sú . Laminátové podlahy Wood Step. Pridať do nákupného zoznamu.


Dôležité informácie: Pripraviť a odoslať nákupné zoznam nepredstavuje objednávku!

Voskový tmel je vhodný na opravu prípadných drobných škrabancov a škár na laminátovej podlahe Woodstep. AKCE TMEL NA PODLAHY ZDARMA“. Těsnící trvale elastický tmel na bázi polyuretanu s vysokou odolností proti chemikáliím, pohonným hmotám a odpadním vodám. Knauf F 1na plochu max. Použití: těsnění spár v provozech ohrožujících čistotu vo podlahy čerpacích stanic, záchytné vany, tanky, stáčecí provozy apod.


Celková změna tvaru: , tvrdost Shore A: 35.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba