Super isol cennik

Je to stavebný materiál, ktorý prináša úplne novú kvalitu spracovania pri stavbách krbov a kachľových pecí. Je v ňom integrovaná obmurovka spolu s tepelnou izoláciou, takže požadovanú tepelnú ochranu vykonáme v . Technické parametre SILCA. Použitie: všade tam, kde nie je možné použiť izolačnú platňu (izolácia dymovodov, teplovzdušných rozvodov) 1€.


Lepidlo FL balenie 20kg pre Super Isol. Spojovacia malta FL pre izolačné platne Super Isol.

Zobacz inne Akcesoria kominkowe, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Super Isol sú veľmi ľahké, kremičitano-vápenaté izolačné platne s tepelnou odolnosťou do. Materiál na krby SUPER ISOL. Hodnotenie produktu: 1. Balenie vo vrecku je super.


Stačí odstrihnúť rožtek a vytláčať. Dokonca je takto otvorené vrecko možné na niekoľko dní uskladniť a nevyschne (minimálne pár dní). Malá potreba priestoru vďaka neveľkej hrúbke materiálu.

Izolácia krbu si vyžaduje použitie kvalitných materiálov. Odporúčame Vám nemecké izolačné platne SILCA, alebo o trochu drahšie dánske izolačné platne SUPER ISOL. Izolačná doska Skamotec 2s hrúbkou cm.


Tieto izolačné platne (Silca a Super Isol ) pokladáme za najlepšie na našom trhu. Na lepenie izolačných platní použ. Krzemianowo-wapniowe płyty SUPER ISOL są przeznaczone do izolacji termicznej kominków bedąc jednocześnie konstrukcją jego obudowy (2w1). Płyty nie pylą, są sztywne, gładkie oraz łatwe w montażu.


Skład produktu pozwala na jego obróbkę przy użyciu tradycyjnych narzędzi stolarskich. Połączenia płyt wykonujemy . Zajmujemy się produkcją urządzeń techniki grzewczej i wentylacyjne: wkłady, kominy, nasady kominowe i systemy dystrybucji gorącego powietrza z kominka. Krbové vložky Kobok s účinností nad , rovné, se zadním přikládáním, rohové, obloukové, s dvojím zasklením - v řadě výkonů od do 16kW - profikrby.


Príslušenstvo, Stavebné materiály. Sú určené na spaľovanie dreva a drevených. Wysokotemperaturowy klej i impregnat do płyt „ SUPER ISOL ” stosuje się do wykonywania konstrukcji i połączeń płyt izolacyjnych. Symbol, Opakowanie, Masa, Cena netto.


Płyta krzemianowo-wapniowa Varmsen Super Isol. PAROC Wełna izolacyjna ALU 3.

DWG Kominkowe drzwiczki rewizyjne. LAMELLA wełna mineralna do izolacji kanałów DGP. Za pomoci špeciálnej malty FL sú platne za veľmi krátky čas a pri mini- málnych nákladoch raz-dva pripevnené na požadovanom mieste.


Schéma teplovzdušného krbu. Rozvod teplého vzduchu do priľahlých priestorov. Krbové stavebné materiály pre akumulačné a izolačné stavby krbov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba