Subaru xv 1 6 test

Mám za sebou test nového XV a spekuluji, jak se prostřednictvím podstatných informací dostat k závěru, že je to, s určitým upřesněním, dobré auto. Test Subaru XV To bezestupňová automatická převodovka CVT (dá se zvolit u benzinových motorů a ) naopak zastupuje nejpohodlnější a nejjednodušší způsob řazení, takže si ji oblíbily hlavně dámy. Veškerá práce spočívá v tom, že pohybem páky zvolíte, zda pojede dopředu nebo dozadu.


Cize v terene ta staci, ale skusal som CV T len a kratko fakt par kilometrov. NA mesto a dochadzanie do prace ok.

Zcela nové Subaru XV nejenže doplňuje modelovou řadu značky o menší „ terénní“ kombi, nýbrž i ukazuje, jak bude po technické stránce vypadat nová generace tradiční Imprezy. Prvé Subaru vzniklo pred rokmi a toto slovo označuje po janponsky Plejády ( otvorenú hviezdokopu v súhvezdí Býk). To znamenajú hviezdy v logu výrobcu. Zároveň označujú výrobcov, ktorí vytvorili Fuju Heavy Industries, výrobcu áut Subaru. Reálne ide v prípade XV o terénnu verziu aktuálne . Od nejnovějšího Subaru XV se očekávají velké věci.


Je to malé SUV, má zajímavý naftový motor a dokonce také pro evropské zákazníky věc maximálně důležitou – měkčené plasty na palubní desce. Jak ale jezdí základní verze spojená s relativně slabou benzinovou jedna-šestkou?

Být tohle Subaru hlavním hrdinou jednoho akčního seriálu, slýchávali bychom na začátku něco ve stylu „Jeho revírem není dálnice, jeho tempo opravdu není vražedné! Přesto si základní motorizace modelu XV ve spojení s bezstupňovou převodovkou zaslouží hodnocení typu velmi dobré auto. Z tohoto důvodu je například skvělý hatchback Subaru Impreza téměř neprodejný. Proto japonská automobilka přišla s novým modelem XV. Jak jezdí v základní motorizaci?


CVT - stvořen pro ženy a města. I tested a subaru xv in snow and tarmac. A protože jsme byli po celý rok hodní, objevilo se po roce takto naspecifikované XV v . Pro model XV byl vytvořen zbrusu nový motor a naštěstí se stále jedná o plochý čtyřválec typu boxer. Nová je odlehčená, má kompletně přepracované sání, výfuk a okolí bloku je nové úplně celé.


Opět zde najdeme systém EGR, tedy recyklaci výfukových plynů. Rozvody jsou poháněny řetězem. Subaru XV dobře zná potřeby moderního života i nutnost dobře vypadat. XV díky své všestranné povaze dokonale zvládne nejrůznější potřeby, ať již jde o dojíždění v dopravním zmatku, úprk z města na víkend nebo noční život.


Ten byl českému motoristovi představen na počátku tohoto roku a my vám nyní přinášíme jeho redakční test. Zkoušeli jsme Subaru XV s nejmenším motorem 1.

CVTs or continuously variable transmissions are known to be more efficient, but . Dnešní test musím začít trochu od prostředka, snad i odzadu a možná prostě úplně jinak. Mám-li být upřímný, současná. Vizáž modelu XV patří rozhodně k tomu povedenějšímu, co automobilka vzývající hvězdy v posledních letech vyprodukovala.


Nelze jednoznačně říct, že by XV bylo . The new Subaru XV is much improved in terms of stiffness, comfort and overall quality, and is underpinned by the new Subaru Global Platform. Rozmýšľaš o kúpe auta Subaru XV hatchback 1. Pozri si jeho podrobné parametre, výbavu a aktuálnu cenu. Porovnaj si Subaru XV hatchback 1. W 4xEconomy s modelmi iných značiek v rovnakej triede!


Tvoj poradca pri výbere nového auta.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba