Skridla synus

Terran synus v akciovej cene. Slovenská strešná krytina s 50ročnou zárukou. Dostupnosť: Skladom u dodávateľa. Prestupová škridla slúži na pripevnenie adaptéra pre anténu a kanalizačnú hlavicu.


Jej pripevnenie k strešnej late sa prevedie pomocou ohnutého drôtu.

Miesta príchytiek na adaptéri treba vyvŕtať. Na záveterných stranách je nutné ich priskrutkovať, alebo prichytiť príchytkami. Krajná škridla prvok na jednotnú a odbornú realizáciu lemu strechy.


Ich pripevnenie musí byť prevedené tak, aby bolo odolné proti búrke a korózií. Od štítovej dosky treba vynechať príslušnú vzdialenosť kvôli pohybu a teplotnej rozťažnosti. Presvetľovacia škridla slúži na osvetlenie podkrovia.


Jej tvar a zabezpečuje priliehanie k povrchu, rozmery sú totožné so základnou škridlou.

Priesvitné plexi škridly odolávajú mechanickým a poveternostným vplyvom. Pultová škridla slúži na uzavretie pultovej strechy. Každá pultová škridla musí byť priskrutkovaná pozinkovanými skrutkami, poprípade príchytkami.


Je vyrobená z vysokokvalitného farbeného betónu s dvojnásobnou povrchovou úpravou. Je vhodná najmä na rekonštrukciu starších striech, ale nestratí sa ani na žiadnej novostavbe. Svojim tvarom pripomína sínusoidu - jej symetrická vlna pôsobí na streche ladne a harmonicky. Ide o vlnitý typ škridly, ktorý sa dodáva v dvoch možných farebných prevedeniach a to buď v červenej alebo hnedej farbe.


Táto škridla patrí po Vlčanke k druhému najlacnejšiemu typu, ktorý má ale na rozdiel od základnej Vlčanky až dvojité . Považská 7 Nové Zámky kde ponúkam široký výber ďalších druhov škridiel v rôznych farbách. Zameranie strechy v okolí Nových Zámkov,cenová ponuka a dovoz zadarmo. Získajte najkvalitnejšiu krytinu za uvádzaciu cenu! Dajte si u nás naceniť strechu! Tento parameter ju preto priamo predurčuje na strechy starších rodinných domov, kde sa v rámci rekonštrukcie neuvažuje o výmene . Jedinečný vlnitý profil pripomína sínusoidu.


Vďaka svojmu elegantnému tvaru a kvalitnej povrchovej úprave vynikne aj . Ideálna na rekonštrukciu.

K tomuto kroku nás vedlo několik důvodů, změnou označení by již nemělo docházet k záměně mezi povrchovou úpravou CS a EVO,. Polovičná škridla sa používa pri riešení nárožia, úžľabia a štítu. Obmedzuje používanie drobných rezaných kusov škridiel na pokrývanie strechy.


Vám teraz ponúka za akciovú cenu. Na ostatných plochy strechy potrebujete betónové príslušenstvo a ďalšie doplnky, ktoré Vám naceníme v celkovej cenovej ponuke. Na miestach, kde sa krytie škridlou. Základná škridla sa ukladá zospodu smerom k hrebeňu.


Zaujme svojím jedinečným vlnitým profilom, ktorý pripomína sínusoidu, a nízkou hmotnosťou predstavuje ideálne riešenie pri rekonštrukciách starších domov.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba